Ξενοδοχείο προς Πώληση

Λευκάδα
  • € 680.000
  • 350
  • 3+
Περιγραφή
ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ξενοδοχεία - τουρ.επιχ. 350 τ.μ. σε οικόπεδο 4.480 τ.μ., 2 επίπεδα, επενδυτικό, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, έτος κατασκευής 2016, νεόδμητο, 8 υ/δ, 4 σαλόνια, 2 τζάκια, 8 μπάνια, 4 κουζίνες, θέρμανση καυστήρα πετρελαίου, με θέα βουνό, κήπος, βεράντα, σοφίτα, parking, με κλίση επίπεδο, τιμή 680.000€, κωδ. 1154

Πωλείται ένα ιδιαίτερο συγκρότημα 4 κατοικιών στον κάμπο, σε μικρή απόσταση από την φημισμένη παραλία τής Βασιλικής.

Σε ένα πολύ ήσυχο σημείο τα 4 ανεξάρτητα σπίτια, απολαμβάνουν την γαλήνη και την ομορφιά του κάμπου, μέσα σε έναν παλαιό ελαιώνα. Τα αιωνόβια ελαιόδεντρα πλαισιώνονται από νεότερα δέντρα και πολλά καρποφόρα, όπως ροδιές, ροδακινιές, νεκταρινιές, λεμονιές, μηλιές, αχλαδιές κ.α.

Κάθε κατοικία διαθέτει 2 υ/δ και 2 μπάνια, καθώς και τον δικό της χώρο πρασίνου, ικανό να προσφέρει σε μία 4μελή οικογένεια στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

Τα πέτρινα στοιχεία, η εμφανής ξύλινη στέγη και ο μοντέρνος διάκοσμος συνδέουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ξεκούραστες διακοπές.

Τα κεντρικά σπίτια διαθέτουν και τζάκι και προσφέρονται και για χειμερινή διαβίωση, επεκτείνοντας και την περίοδο εκμετάλλευσής τους.

Τα 2 κεντρικά κτίρια είναι ολοκληρωμένα, ενώ τα άλλα 2 βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής, με εργασίες που απαιτούν περίπου έναν μήνα.

Το συγκρότημα αυτό μπορεί να αποτελέσει μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση.

Απόσταση από το κέντρο της πόλης 38 χλμ., απόσταση από νοσοκομείο 1.5 χλμ., απόσταση από αστυνομικό τμήμα 1.5 χλμ., απόσταση από την θάλασσα 1.5 χλμ., απόσταση από αεροδρόμιο 57χλμ., απόσταση από την θάλασσα με αυτοκίνητο 1.5 χλμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1154 - 16/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή