Γκαρσονιέρα πρώτος όροφος, Κέντρο, Αγιοι Ανάργυροι

Αγιοι Ανάργυροι
  • € 125.000
  • 1
  • 110
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Άγιοι Ανάργυροι, Διαμέρισμα Προς Πώληση, 110 τ.μ., Σε οικόπεδο 160 τ.μ., Όροφος: 1ος, 1 Κουζίνα/ες, 1 Μπάνιο/α, Θέρμανση: Κεντρική - Πετρέλαιο, Έτος κατασκευής: 1970, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Ε, Δάπεδα: Μωσαϊκό, Kουφώματα: Ξύλινα, Χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Φωτεινό, Κλιματισμός, Ηλιακός, Διαμέρισμα (1ου) πρώτου ορόφου σε διπλοκατοικία (Διαμπερές, ψηλοτάβανο, φωτεινό, (3) τρία Υπνοδωμάτια, χωριστή κουζίνα,σαλόνι-τραπεζαρία ενοιαίος χώρος, μπάνιο,διάδρομος, αποθήκη στο ισόγειο και μπαλκόνι), Μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα εξοικονομώ., Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά ,κοντά σε αγορά, σχολεία, αθλητισμό και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Τιμή: 125.000€.

Περισσότερα ακίνητα σχετικά με τη ζήτηση που έχετε στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας www.everytime-estates.gr. 
Διευκρίνηση: Η υπόδειξη του ακινήτου γίνεται με ενυπόγραφη εντολή υπόδειξης με προγραμματισμένο ραντεβού όπου είναι προϋπόθεση η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τα πλήρη στοιχεία του προσώπου ή της εταιρείας όπως και του Α.Φ.Μ. 
Οι πληροφορίες της παραπάνω αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας - ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Τυχόν τυπογραφικά λάθη ή η αλλαγή της τιμής οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο.

ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2471272, email: ccosmas.group@gmail.com
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1622420 - 12/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
110 m²
δωμάτια
1 δωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή