Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Σταγείρων - Ακάνθου
  • € 495.000
  • 330
Περιγραφή
Πωλείται μεγάλη οικοδομή με 6 διαμερίσματα σε λόφο στο παραθεριστικό θέρετρο των Νέων Ρόδων, με θέα στη θάλασσα, περ. 500 μ από την παραλία, με οικόπεδο 445 τμ.
Η οικοδομή χτίστηκε το 1985 σε στιβαρή κατασκευή σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα (π.χ. αντισεισμικό) και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω ενός πρόσφατα ασφαλτοστρωμένου δρόμου.
Αποτελείται από τέσσερα διαμερίσματα περίπου. 70 τετραγωνικά μέτρα το καθένα και δύο διαμερίσματα περίπου. 30 τετραγωνικά μέτρα το καθένα. Υπάρχει επίσης υπόγεια αποθήκη.
Η σκάλα και τα διαμερίσματα είναι πλήρως καλυμμένα με μάρμαρο.
Κάθε διαμέρισμα έχει μπαλκόνι, τα μεγάλα έχουν δύο μπαλκόνια (επίσης μάρμαρο).
Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βεράντα (ταράτσα) στον τελευταίο όροφο που καλύπτει όλο το χώρο του σπιτιού (επίπεδη οροφή) με υπέροχη πανοραμική θέα σε όλο τον κόλπο των Νέων Ρόδων.
Το σπίτι χρησιμοποιήθηκε ως οικογενειακή εξοχική κατοικία το καλοκαίρι, δεν έχει θέρμανση, δεν κατοικείται εδώ και πολύ καιρό και χρειάζεται κάποιες αισθητικές επισκευές.
Η οικοδομή με τα 6 αυτόνομα διαμερίσματα είναι ιδανικό ως επενδυτικό ακίνητο λόγω της θέσης του στην πανέμορφη χερσόνησο του Άθω.

Τα Νέα Ρόδα είναι ένα γραφικό χωριό με μικρό λιμανάκι, όμορφα σπίτια και όμορφες αμμουδιές στην πεντακάθαρη θάλασσα, απέχει περίπου. 120 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο σε λιγότερο από δύο ώρες.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Επικοινωνία μόνο μέσω τηλεφώνου.+49 1778118505
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5428923 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
330 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 495.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης