Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΒύρωναςΒύρωνας
  • € 500.000
  • 5+
  • 220
  • 2
Περιγραφή
Καρέας, διατίθεται προς πώληση κτήριο διαμερισμάτων συνολικής επιφάνειας 220τμ χτισμένο στις αρχές της δεκαετίας του 70 σε οικόπεδο επιφάνειας 396τμ. Αποτελείται από τρία διαμερίσματα των οποίων οι επιμέρους επιφάνειες έχουν ως εξής:

Διαμέρισμα ημιυπογείου 50τμ
Διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου ορόφου 85τμ
Διαμέρισμα α' ορόφου 85τμ

Σημείωση: Σε ο,τι αφορά τις ως άνω αναφερθείσες επιφάνειες να σημειωθεί πως αφορούν τις επιφάνειες όπως δηλώνονται σήμερα, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιηθεί νεότερη εμβαδομέτρηση στο ακίνητο.

Αρχιτεκτονικά η οικοδομή δείχνει ξεκάθαρα την ηλικία της καθώς και τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε, όντας δηλαδή μια οικογενειακή διπλοκατοικία. Όλα τα διαμερίσματα παρότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών, χρήζουν ανακαίνισης δίνοντας όμως στον νέο ιδιοκτήτη τεράστιες προοπτικές για τον επανασχεδιασμό τους, είτε ενοποιώντας τα σε μια αυτοτελή κατοικία, είτε διατηρώντας την υφιστάμενη κατάσταση. Ιδιαίτερα όμορφο χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι ο κήπος στην πίσω πλευρά, ο οποίος εξαιτίας της μικρής κάλυψης αλλά και της θέσης του ακινήτου στο οικόπεδο προσθέτει μια όμορφη χροιά. Πέραν τούτου, ένα ακόμα δυνατό σημείο του είναι το άπλετο φως που λούζει την οικοδομή σχεδόν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Σε ό,τι αφορά την θέση του ακινήτου, παρατηρεί κανείς ένα θετικό και ένα αρνητικό. Το θετικό του είναι πως εξαιτίας του επικλινούς του εδάφους ο νέος ιδιοκτήτης θα έχει μια πολύ όμορφη και απρόσκοπτη θέα προς το λεκανοπέδιο. Το αρνητικό είναι πως εξαιτίας της εγγύτητας με την Λ. Κατεχάκη, η όχληση από τα διερχόμενα αυτοκίνητα είναι αξιοσημείωτη.

Τέλος σχετικά με το οικόπεδο, ο ΣΔ 1 δεν έχει εξαντληθεί, έχοντας ένα υπόλοιπο για επιπλέον 170τμ περίπου.

Σε γενικές γραμμές το ακίνητο έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές εκμετάλλευσής του, αρκεί ο νέος ιδιοκτήτης του να αντιπαρέλθει του γεγονότος του θορύβου.

Απόσταση από:
Έξοδος Λ. Κατεχάκη 300μ
Λ Κατεχάκη σε ευθεία γραμμή 50μ

Τιμή: 500.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
508377 - 24/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή