Duplex Καβάλας 10, 181 20, Κορυδαλλός, Πλατεία Ελευθερίας, Κορυδαλλός

ΚορυδαλλόςΚαβάλας 10, 181 20, Κορυδαλλός
  • € 470.000
  • 4
  • 125
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 663520 - Κορυδαλλός Πλατεία Ελευθερίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από μετρό 340 μέτρα - Τιμή: 470.000 €
Πρόκειται για μια σύγχρονη μεζονέτα 125τμ , που είναι υπό κατασκευή. Ανήκει σε ένα σύγχρονο κτήριο , minimal αισθητικής ,δυναμικής αρχιτεκτονικής και υψηλής ενεργειακής απόδοσης Α+.

Διαθέτει επιπλέον ανεξάρτητη ψύξη θέρμανση με αντλία θερμότητας ,σε όλο το σπίτι, και επιπλέον ενεργειακά συστήματα αλουμινίου με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης(Θερμοδιακοπτόμενά, ενεργειακά συστήματα αλουμινίου .) Έχει ακόμη θερμοπρόσοψη κτιρίου 10cm, μεγάλες βεράντες , σίτες, θωρακισμένη και πυράντοχη πόρτα ασφαλείας.

Η μεζονέτα αυτή που βρίσκεται στον 6ο με 7ο όροφο , θα έχει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 σαλονοκουζίνα, μεγάλη βεράντα και έχει ατομική πισίνα στον 7ο όροφο με μοναδική θέα. Θα διαθέτει μια υπόγεια στεγασμένη θέση στάθμευσης και αποθήκη. .Βρίσκεται δε τοποθετημένη σε διαμπερές προσοψεως οικόπεδο .Η ολοκλήρωση της κατασκευής προβλέπεται για τον Μάϊο του 2025.

Η μεζονέτα, διακρίνεται από εργονομία και λειτουργικότητα σε όλους τους χώρους. Είναι διαμπερή μεζονέτα που εκμεταλλεύεται στο έπακρον τους προσανατολισμούς και μεγάλα ανοίγματα, στρατηγικά τοποθετημένα με γνώμονα την αισθητική και λειτουργικότητα των επιμέρους χώρων αλλά και του συνόλου.

Η μεζονέτα βρίσκεται κοντά, (340 μέτρα) ,στον σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Πριν την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 -ΦΕΚ86/Α/11-4-2012. Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
663520 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
125 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
6° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή