Δυάρι Θερμαϊκός, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΘερμαϊκός
  • € 280.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-12 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. σε οικόπεδο 320 τ.μ. μόνο 5 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1981 και ανακαινίστηκε το 2012. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 280.000 € Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
Η Themida Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας .
www.themidarealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
502230 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή