Duplex Ορμύλια, Κέντρο, Ορμύλια

ΟρμύλιαΟρμύλια
  • € 350.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 8-760 - Ορμύλια Ψακούδια ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. σε οικόπεδο 400 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1987 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 60 τ.μ. - Τιμή: 350.000 € -Στον καταπράσινο οικισμό της ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - TRIKORFO BEACH πρώτο και με απεριόριστη θέα στην καθαρότερη θάλασσα της περιοχής, με κήπο, πισίνα παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, πεζόδρομο, πλατεία με παγκάκια, μικρό Super market, ενδιάμεσα παραλίας Γερακινής και ψακούδια 80 χιλιόμετρα από Θεσσαλονίκη με μεγάλο parking εστιατόριο και beach bar απαλλαγμένο από βάρη τραπεζών είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον καινούριο αγοραστή και να του ευχηθεί καλές διακοπές σε αυτόν και στην οικογένειά του.

Τρία δωμάτια (το τρίτο δωμάτιο είναι ενσωματωμένο με το σαλόνι του) Δύο σαλόνια με τζάκι, κουζίνα ανοιχτή εντοιχισμένη (ειδική παραγγελία AMARILIO) ενιαία με το σαλόνι του, μπάνιο WC βεράντες δύο πάνω και κάτω 4Χ4 με θέα αποκλειστικά και μόνο την θάλασσα. Με την κουζίνα του να υπερέχει των άλλων του οικισμού καθότι η παραγγελία της έγινε στο special μαγαζί της εποχής εκείνης AMARILLIO που ήταν ειδικό για special κουζίνες.... ευνόητο με τις ακριβότερες τιμές. Όπως επίσης η επίπλωσή του είναι πολύ προσεγμένη.

Aircondition DAIKIN και στον κήπο κτίσμα βρύσης και σύστημα ποτίσματος του κήπου, με φοίνικες και χαμαίρωπες ύψους 8 μέτρων.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
Η Themida KGD Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας στην πώληση ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου, εκτός από τα ακίνητα κάτω των 50.000 ευρώ η μεσιτική αμοιβή μας ανέρχεται στα 1000 ευρώ συν Φ.Π.Α 24% , ενώ η μεσιτική αμοιβή για ενοικίαση ανέρχεται στο ένα ενοίκιο συν Φ.Π.Α.24% .
Οι Σύμβουλοι Ακινήτων της Themida KGD Real Estate Management λειτουργούν σύμφωνα με την εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταγραφεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη ταυτότητας και ΑΦΜ .
www.themidarealestate.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
502433 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
80 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή