Duplex Σιθωνία, Νικήτη, Σιθωνία

ΣιθωνίαΣιθωνία
  • € 400.000
  • 4
  • 143
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 8-854 - Σιθωνία Νικήτη ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 143 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. μόνο 120 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2022 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από πόλη 10 μέτρα απόσταση από χωριό 10 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα απόσταση από μετρό 85000 μέτρα - Τιμή: 400.000 € Προεγκατάσταση για αντλία θερμότητας και συναγερμού .Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
Η Themida KGD Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας.
Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μας στην πώληση ανέρχεται στο ποσοστό του 2% συν Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου, εκτός από τα ακίνητα κάτω των 50.000 ευρώ η μεσιτική αμοιβή μας ανέρχεται στα 1000 ευρώ συν Φ.Π.Α 24% , ενώ η μεσιτική αμοιβή για ενοικίαση ανέρχεται στο ένα ενοίκιο συν Φ.Π.Α.24% .
Οι Σύμβουλοι Ακινήτων της Themida KGD Real Estate Management λειτουργούν σύμφωνα με την εγχώρια και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί μεσιτείας. Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταγραφεί βάσει των πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη ταυτότητας και ΑΦΜ .
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
502497 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
143 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή