Duplex, νέα, 166 τμ, Άγιος Νικόλαος, Χαριλάου

Χαριλάου
  • € 540.000
  • 4
  • 166
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Αυτή η μοναδική μεζονέτα προσφέρεται για όποιον επιθυμεί κατοικία κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ήσυχη γειτονιά με όλες τις ανέσεις. Σε απόσταση αναπνοής από το πάρκο Νέας Ελβετίας, με μαγευτική θέα σε όλη την πόλη από τον 7ο και 8ο όροφο μιας μοντέρνας νεόδμητης πολυκατοικίας με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής από μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στο χώρο και ενεργειακής κλάσης Α+.
Με την είσοδο στο πρώτο επίπεδο της μεζονέτας, στον 7ο όροφο, συναντάμε ενά πολύ ευρύχωρο ψηλοτάβανο σαλόνι και την τραπεζαρία ενώ η κουζίνα αποτελεί ξεχωριστό χώρο. Στο ίδιο επίπεδο θα βρούμε την κύρια κρεβατοκάμαρα με δικό της λουτρό αλλά και μια αποθήκη και WC επισκεπτών. Η εσωτερική σκάλα μας οδηγεί στον 8ο όροφο-σοφίτα, όπου μας περιμένουν δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο λουτρό.
Στο υπόγειο βρίσκεται η αποθήκη ενώ τέλος στην πιλοτή υπάρχει και μια θέση στάθμευσης.
Εξοπλισμένο με θερμομονωτικά και ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα, προεγκατάσταση συναγερμού και ενδοδαπέδια θέρμανση μέσω του αυτόνομου φυσικά τελευταίας γενιάς λέβητα φυσικού αερίου.
Σε απόσταση 200 μέτρων βρίσκεται η κοντινότερη στάση του ΟΑΣΘ, στα 400 μέτρα θα βρίσκεται με την ολοκλήρωσή του ο τερματικός σταθμός του Μετρό ενώ και η πρόσβαση στον περιφερειακό είναι άμεση.
Χρόνος παράδοσης έργου έως το τέλος του 2023.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Χαριλάου είναι μια ζωντανή περιοχή που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια δημοφιλής οικιστική περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τις καλοδιατηρημένες πολυκατοικίες, τους δεντρόφυτους δρόμους και την αφθονία των χώρων πρασίνου. Η περιοχή προσφέρει μια ποικιλία από ανέσεις, όπως πολλά καταστήματα, καφέ, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ, καθιστώντας την ένα βολικό και άνετο μέρος για να ζήσετε.

Συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και άλλα μέρη της Θεσσαλονίκης μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς, με πολλά δρομολόγια λεωφορείων και στο μέλλον με έναν σταθμό του μετρό σε κοντινή απόσταση.

Η περιοχή διαθέτει επίσης εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, καθώς και πανεπιστημιούπολη.

Συνολικά, η Χαριλάου είναι μια φανταστική επιλογή για όσους αναζητούν μια πολυσύχναστη και φιλική κοινότητα με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της Θεσσαλονίκης, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για οικογένειες, φοιτητές και επαγγελματίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TDBL
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
166 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
7° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή