Τριάρι Διδ. Ζάννα Αναστασίας 32-44, 570 10, Ασβεστοχώρι, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτης

ΧορτιάτηςΔιδ. Ζάννα Αναστασίας 32-44, 570 10, Ασβεστοχώρι
  • € 120.000
  • 3
  • 102
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-484 - Χορτιάτης Ασβεστοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 102 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2001 και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε βουνό, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 120.000 €
ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ πωλείται καταπληκτικό διαμέρισμα 103τ.μ., αρίστης κατασκευής 2001, πλήρως ανακαινισμένο, 1ου ορόφου, προσόψεως, διαμπερές, γωνιακό, ευάερο, ευήλιο, σε άριστη κατάσταση. Το υπέροχο αυτό ακίνητο βρίσκεται πλησίον της Λεωφόρου Παπανικολάου στην άνοδο προς Εξοχή, σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, σε ήσυχη γειτονιά, ανάμεσα σε σχολικές μονάδες όλων των σχολικών βαθμίδων ( Νηπιαγωγεία - Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια ) και σε χώρους παιδικών δραστηριοτήτων ( γήπεδα - πάρκα - εξωσχολικές δραστηριότητες - κλπ ), δίπλα σε στάσεις αστικώς λεωφορείων με δρομολόγια προς το κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και προς τον Χορτιάτη. Βρίσκεται εντός της τοπικής κεντρικής αγοράς, πολύ κοντά σε εμπορικά καταστήματα, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και περιστοιχίζεται από μεγάλα πάρκα, πολύ πράσινο και μεγάλες πλατείες. Απέχει λίγα μόλις λεπτά από το Νοσοκομείο Παπανικολάου και δέκα μόλις λεπτά από την Περιφερειακή Οδό και δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Ασβεστοχωρίου. Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο, συναντούμε το κομψό χωλ και στα δεξιά μας την πολύ μεγάλη τετραγωνισμένη σαλοκουζίνα με το WC. Στα αριστερά μας βλέπουμε τις τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες του διαμερίσματος και το μεγάλο μπάνιο του διαμερίσματος. Υπάρχει πάρκινγκ ελεύθερο, έχει γίνει ολική και πλήρη ανακαίνιση το 2017, είναι πλήρως ανακατασκευασμένα τα πάντα και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες. Διαθέτει μεγάλο εμπρόσθιο γωνιακό μπαλκόνι, ατομική θέρμανση αερίου, κλιματιστικό inverter, τέντες, θωρακισμένη πόρτα, καινούργια ενεργειακά κουφώματα pvc, μοντέρνα πλακάκια στα πατώματα, ντουλάπα, τέντες, ηλιακό, είναι πολύ φωτεινό, με απέραντη ανοιχτωσιά και απεριόριστη θέα. Ιδανικό για οικογένειες καθώς και εκμετάλλευση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-484
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
102 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή