Τριάρι Ν.Μουδανια, Κέντρο, Μουδανιά

ΜουδανιάΝ.Μουδανια
  • € 100.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Η τοποθεσία θα μαγέψει απο την πρώτη επίσκεψη. Μέσα στο πράσινο της ελιάς σε ενα οικόπεδο 2000 τ.μ πωλείται ένα μεγάλο ανετο φωτεινο διαμέρισμα .Αποτελείται από 3 δωμάτια κουζίνα 2 μπάνια ,και τεράστια περιμετρικά μπαλκόνια με φανταστική θεα.
Ιδανικού τύπου ακίνητο , και για πρώτη κατοικία . Διαθέτει οτι χρειάζεται ένα σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει μια μεγάλη οικογένεια.
Η ανάγκη της στέγασης στην περιοχή των Ν. Μουδανιών είναι πολύ μεγάλη και υπέρτατη ανάγκη ιδικά για νεα ζευγάρια. Αυτή η πρόταση μπρέικ να γινει το σπίτι που πολλές οικογένειες θέλουν φαντάζονται για την ανατροφή των παιδιών τους μέσα στο πράσινο.
Επίσης είναι μια ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ πρόταση για ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ εκμετάλλευση .
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
231001050-769
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 100.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή