Δυάρι τρίτος όροφος, Κέντρο, Ναύπλιο

Ναύπλιο
  • € 258.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Σε κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο σημείο του Ναυπλίου, πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας, ένα πραγματικά εξαιρετικό διαμέρισμα, τρίτου ορόφου! Πρόκειται για ένα διαμπερές διαμέρισμα 90 τ.μ., προσόψεως, κατασκευής 2007, σε μια σύγχρονη, όμορφη και πολύ καλά συντηρημένη πολυκατοικία. Βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση λόγω των ποιοτικών υλικών που χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του (διαφορετικά από την υπόλοιπη πολυκατοικία) και επειδή έχει κατοικηθεί ελάχιστα από τους μοναδικούς μέχρι τώρα ιδιοκτήτες του, μιας και ήταν το εξοχικό τους σπίτι, το οποίο ποτέ δεν νοικιάστηκε σε τρίτους...
Αποτελείται από μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα με δύο μπαλκονόπορτες και ένα τζάκι, δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα λουτρό με δύο παράθυρα. Το διαμέρισμα είναι πολύ ευρύχωρο, ευάερο, φωτεινό και διαμπερές. Διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες, αυτή της κουζίνας και του σαλονιού που διαθέτει χτιστό μπάρμπεκιου και την εσωτερική που βγαίνουν τα δύο υπνοδωμάτια. Επίσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικές τέντες, δάπεδο από ξύλινα πατώματα στα δύο υπνοδωμάτια και πλακάκια στο υπόλοιπο σπίτι, τρία κλιματιστικά, ηλιακό θερμοσίφωνα, κοινόχρηστο ανελκυστήρα, πόρτα ασφαλείας και εγκατάσταση οπτικής ίνας. Ένα σπίτι που μπορείτε να μείνετε την επομένη κιόλας μέρα χωρίς να χρειαστείτε το παραμικρό!

Βρίσκεται σε κομβική θέση, με άμεση πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και τις υπηρεσίες του Ναυπλίου. Πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία, είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση, για επαγγελματική στέγη της επιχείρησης σας αλλά και για επένδυση καθώς το μέγεθος αλλά ειδικότερα η τοποθεσία του θα το κάνουν ανάρπαστο!

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066
E-mail: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
483223 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 258.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή