Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΛέροςΠαντέλι, Παντέλι 85400
  • € 700.000
  • 276
  • 3+
Περιγραφή
ΛΕΡΟΣ: περιοχή Παντέλι, σε καταπληκτική θέση σε ύψωμα με θέα θάλασσα (απόσταση από θάλασσα 50 μ.), 3ώροφο κτίριο που αποτελείται:
Yπόγειο (ισόγειο) studio ημιτελές χωρίς πλακάκια και χωρίς διαμόρφωση χώρου και αποθήκη.
Στο ισόγειο 4 studios που λειτουργούν των 30 τ.μ. + 10 τ.μ. μπαλκόνια, μονόχωρα με μπάνιο, κουζίνα, επιπλωμένα και εξοπλισμένα ανακαινισμένα 2019.
Α’ όροφος 2 studios των 65 τ.μ. + μπαλκόνια πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα δίχωρα με μπάνιο, σε οικόπεδο 500 τ.μ., τιμή 700.000€ C1026

ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Κομψά διαμερίσματα διακοπών σε ελληνικό νησί που βρίσκονται στο γραφικό ψαροχώρι Παντέλι της Λέρου.
Ο Αστερίας αποτελεί μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε το ανεξερεύνητο και όμορφο νησί της Λέρου και με τις τοπικές γνώσεις μας για τη ζωή του νησιού μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη διαμονή σας ενδιαφέρουσα, χαλαρωτική και γεμάτη υπέροχες αναμνήσεις.

Είμαστε μόλις 100 μέτρα από την παραλία Παντέλι, κάτω από μια ιδιωτική σκάλα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο Αιγαίο μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το διαμέρισμά σας. Το Παντέλι είναι γνωστό για τα κομψά καφέ-μπαρ και τις εξαιρετικές ταβέρνες - και το βράδυ μπορείτε να δειπνήσετε ακριβώς στην άκρη του νερού με ένα εκπληκτικό σκηνικό των ανεμόμυλων και του κάστρου πέρα από αυτό

2 Στούντιο
Ιδανικό για υπαίθρια διαβίωση.
Τα δημοφιλή μας στούντιο, είναι μοναδικά καθώς διαθέτουν τόσο μεγάλα ιδιωτικά μπαλκόνια όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο.
Στο εσωτερικό, τα στούντιο είναι κομψά διακοσμημένα με αυθεντικά έργα τέχνης και σύγχρονη επίπλωση. Βρίσκεται στο ισόγειο, κάθε δωμάτιο είναι πολύ μεγάλο και άνετο με άπλετο φυσικό φως και φανταστική θέα στη θάλασσα.
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μικρή μοντέρνα κουζίνα, κλιματισμό, wi-fi και ιδιωτικό μπάνιο.
Μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο Παντέλι από τη δική σας ιδιωτική βεράντα και να χαλαρώσετε σε έναν άνετο εξωτερικό καναπέ, με μεγάλη τραπεζαρία και κήπο μεσογειακού στιλ.
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
Ανέσεις
Μεγάλο στούντιο ενιαίας διαρρύθμισης - 30 τετραγωνικά μέτρα / Φιλοξενεί 2 άτομα με μεγάλο διπλό κρεβάτι / Μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι - 18 τετραγωνικά μέτρα με εξωτερικό καναπέ, τραπεζαρία και καρέκλες.
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με νεροχύτη, εστίες, βραστήρα και ψυγείο / Ιδιωτικό μπάνιο με ντους / Τραπεζαρία και ράγα ρούχων /
2 Χώροι
Κομψό και σύγχρονο.
Τα δίκλινα δωμάτιά μας, με ιδιωτικά μπαλκόνια, είναι όλα επιπλωμένα σε μοντέρνο νησιώτικο στιλ, με αυθεντικά χειροποίητα έργα τέχνης και σύγχρονη επίπλωση.
Βρίσκεται στο ισόγειο, κάθε δωμάτιο είναι πολύ μεγάλο και άνετο με άπλετο φυσικό φως και φανταστική θέα στη θάλασσα.
Υπάρχει επίσης κλιματισμός, Wi-Fi και ιδιωτικό μπάνιο.
Μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο του Παντελίου από το δικό σας ιδιωτικό μπαλκόνι, με άνετα έπιπλα εξωτερικού χώρου και μικρό κήπο μεσογειακού στιλ.
Ανέσεις
Μεγάλος ενιαίος χώρος - 30 τετραγωνικά μέτρα / Φιλοξενεί 2 άτομα με μεγάλο διπλό κρεβάτι / Μπαλκόνι 8 τετραγωνικών μέτρων με θέα στη θάλασσα συν τραπεζαρία και καρέκλες.
Μικρή κουζίνα με εστίες, ψυγείο & βραστήρα / Ιδιωτικό μπάνιο με ντους / Τραπεζαρία και ράγα ρούχων
2 διαμερίσματα
Τέλεια οικογενειακή διαμονή.
Δειπνήστε με την οικογένεια στην ιδιωτική σας βεράντα με πανοραμική θέα στην Κάλυμνο και τις τουρκικές ακτές.
Τα διαμερίσματά μας μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα έως 5 άτομα και είναι επιπλωμένα σε σύγχρονο στυλ, με πρωτότυπα έργα τέχνης. Βρίσκονται στον επάνω όροφο, τα δωμάτια είναι όλα πολύ μεγάλα και άνετα με άπλετο φυσικό φως και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.
Το ενιαίο σαλόνι διαθέτει μια φωτεινή κουζίνα που οδηγεί σε ένα σαλόνι με διπλό καναπέ-κρεβάτι και μια οικογενειακή τραπεζαρία.
Το υπνοδωμάτιο είναι πολύ μεγάλο, με άφθονο χώρο για ένα κομψό διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι. Η αποθήκευση είναι εύκολη, με δύο ντουλάπες, γάντζους ρούχων και τραπεζάκι του καφέ.
Υπάρχει κλιματισμός, wi-fi &; δύο ιδιωτικά μπάνια.
Η βεράντα διαθέτει πύλη για ασφάλεια και άφθονη σκιά, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θέα. Υπάρχει οικογενειακή τραπεζαρία και καρέκλες με κήπο μεσογειακού στιλ.
Ανέσεις
Μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 άτομα / Ενιαίο σαλόνι/κουζίνα - 30 τετραγωνικά μέτρα με διπλό καναπέ-κρεβάτι / Μεγάλο υπνοδωμάτιο - 30 τετραγωνικά μέτρα με διπλό κρεβάτι και μονό κρεβάτι Πλήρως εξοπλισμένη οικογενειακή κουζίνα με νεροχύτη, εστίες, βραστήρα και ψυγείο / Μεγάλο ιδιωτικό περιφραγμένο μπαλκόνι - με οικογενειακή τραπεζαρία
Δύο ιδιωτικά μπάνια με ντους / Τραπεζαρία οικογενειακού μεγέθους &; 2 ντουλάπες / 3ήμερος καθαρισμός με αλλαγή σεντονιών και πετσετών εβδομαδιαίως / Δωρεάν τσάι, καφές &; προϊόντα μπάνιου / Πετσέτες θαλάσσης &; στεγνωτήρας μαλλιών
ΕΠΙΣΗΣ
ONE 50M2 BANGALOW με 3 δωμάτια βεράντα στον κήπο, θέα στο κάστρο
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
C1026 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
276 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή