Δυάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Ερμιόνη

Ερμιόνη
  • € 177.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στην Ερμιόνη Αργολίδας, σε κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο σημείο, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 80 τ.μ. Πρόκειται για ένα διαμπερές και γωνιακό διαμέρισμα κατασκευής 2005.
Αποτελείται από μία ευρύχωρη σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες και ένα λουτρό με δικό του παράθυρο. Το διαμέρισμα είναι πολύ ευρύχωρο, ευάερο και φωτεινό καθώς όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Συνολικά έχει 2 μπαλκόνια ένα μπροστινό και ένα στο πλάι και μία εσωτερική βεράντα, αυτή της κουζίνας, περίπου 15 τετραφωνικών μέτρων. Επίσης διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αποθήκη και απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα!
Η περιοχή είναι συνεχώς αναπτυσσόμενη και έχει συγκεντρώσει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, με μεγάλες επενδύσεις να είναι σε εξέλιξη. Η ευρύτερη περιοχή Ερμιόνης, Πορτοχελίου και Κοιλάδας είναι το κοσμικό «στέκι» της Πελοποννήσου που τα έχει όλα: παραλίες με διάφανα νερά που περιτριγυρίζονται από το ευλογημένο τοπίο της Μεσογείου, φημισμένα πολυτελή θέρετρα, μαρίνες για ιστιοπλοϊκά, θέα στις Σπέτσες και την Ύδρα, με άμεση πρόσβαση από τα λιμάνια της περιοχής, φρέσκο ψάρι και ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή. Σε απόσταση περίπου μιας ώρας βρίσκονται το Ναύπλιο και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Η Αθήνα απέχει 166 χλμ και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος 195 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
434567 - 16/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 177.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή