Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Γλυφάδα
  • € 895.000
  • 5+
  • 307
  • 3
Περιγραφή
Διαμέρισμα Ισογείου 100τμ (μισθωμένο)και μεζονέτα 175τμ 1ου & 2ου ορόφου.

Το Ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλόνι-τραπεζαρία και χωλ- κουζίνα-, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, πλήρως ανακαινισμένο. Η ανακαίνιση σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίσει την βελτίωση της εμφάνισης, της λειτουργικότητας, της ασφάλειας και της άνεσης των ατόμων που θα διαμείνουν. Τοποθετήθηκαν ενεργειακής απόδοσης κουφώματα, ανακαινίστηκε η κουζίνα και το μπάνιο, τοποθετήθηκαν ξύλινα πατώματα, κατασκευάστηκε τζάκι στο σαλόνι, και τοποθετήθηκαν τέντες. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας 200 λίτρων συνδεδεμένος με ρεύμα και καλοριφέρ. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και φυσικού αερίου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο ανάλογα με την οικονομική συγκυρία. Υπάρχει αυλή μη κήπο και ελεύθερο χώρο γύρω από το ακίνητο. Στην μπροστινή βεράντα υπάρχει τέντα. Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

Μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου 175τμ σχεδιασμένη με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες για να παρέχει μία άνετη και ασφαλή διαβίωση στους κατοίκους της. Πόρτα ασφαλείας. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας 200 λίτρων συνδεδεμένος με ρεύμα και καλοριφέρ.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και φυσικού αερίου. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο ανάλογα με την οικονομική συγκυρία.
Ο 1ος όροφος αποτελείται από ενιαίο χώρο χωλ-σαλόνι -τραπεζαρία από την μια πλευρά και καθιστικό με κουζίνα και τζάκι από την άλλη καθώς επίσης από ένα μπάνιο, μια αποθήκη και ένα δωμάτιο. Η βεράντα του 1ου ορόφου είναι γύρω από όλες τις πλευρές του ακινήτου. Υπάρχουν τέντες στην πρόσοψη καθώς και στις πλαϊνές βεράντες και από τις δυο πλευρές.
Ο 2ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες με αποθηκευτικούς χώρους πρακτικές και λειτουργικές, και από ένα μπάνιο.
Η μεγάλη βεράντα στον 2ο όροφο περίπου 40 τμ έχει ανοιχτό ορίζοντα, διαθέτει BBQ.
Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν επιλεγεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση της μεζονέτας.
Στην κεραμοσκεπή υπάρχει εγκατεστημένο οικιακό φωτοβολταικό σύστημα 9,5 KW το οποίο παράγει περίπου την τριπλάσια ενέργεια που χρειάζεται να καταναλωθεί από την μεζονέτα.
Υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.
Το ακίνητο διαθέτει υπόγειο 32τμ. Θέση στάθμευσης δίπλα στην κυρία είσοδο.
realgbestate@gmail.com
+30 6981726070
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5446147 - 24/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
307 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 895.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή