Μονοκατοικία βίλα κασσιωπη, Κασσιόπη, Κέρκυρα

ΚέρκυραΚΑΣΣΙΩΠΗ
  • € 4.800.000
  • 5+
  • 350
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΙΛΑ 350 ΤΜ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 2.000 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ 20 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΣΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. Ο ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΙΑΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΕΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟΘΗΚΗ - ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ, ΜΠΑΝΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΑΝΕΤΑ Υ/Δ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΕΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.
ΤΑ ΔΥΟ Υ/Δ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ, ΤΟ ΕΝΑ ΔΕ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΩΣ MASTER ROOM KAI ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Υ/Δ ΜΕ ΧΩΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΡΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ.
Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ , ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΜΕΝΟΣ , ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ B.B.Q. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 4.800.000 ΕΥΡΩ.

απόσταση από θάλασσα 20μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 3, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΚΑΣΣΙΩΠΗ, εμβαδόν οικοπέδου 2000, Εμφάνιση Διεύθυνσης ΚΑΣΣΙΩΠΗ, θέα θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, Τ.Κ. 49081, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
C-3107 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
350 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή