Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Πλατανιάς
  • € 390.000
  • 2.180
Περιγραφή
Παρουσιάζοντας ένα αξιοσημείωτο γωνιακό οικόπεδο στο Ξαμουδοχώρι, Κρήτη

Ανακαλύψτε τον τέλειο καμβά για το ακίνητο των ονείρων σας στο γαλήνιο χωριό Ξαμουδοχώρι της Κρήτης. Αυτό το εξαιρετικό γωνιακό οικόπεδο 2.180 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και είναι προσεκτικά χωρισμένο σε τρία ξεχωριστά οικόπεδα περίπου 700 τετραγωνικών μέτρων το καθένα. Κάθε επιμέρους οικόπεδο έχει δυνατότητα δόμησης 400 τετραγωνικών μέτρων, επιτρέποντας συνολική δυνατότητα δόμησης 1200 τετραγωνικών μέτρων. Εδώ, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα παραθαλάσσιο καταφύγιο, ένα οικογενειακό καταφύγιο ή έναν παράδεισο διακοπών.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Τοποθεσία: Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται στο γραφικό χωριό Ξαμουδοχώρι και προσφέρει το τέλειο μείγμα ηρεμίας και προσβασιμότητας. Παρέχει μια γαλήνια απόδραση, ενώ παραμένει σε απόσταση αναπνοής από τις ανέσεις της πόλης.

Εμβαδόν γης: Με μια γενναιόδωρη συνολική έκταση γης 2.180 τετραγωνικών μέτρων, αυτό το γωνιακό οικόπεδο επιτρέπει πολύπλευρες δυνατότητες, όπως τη δημιουργία ξεχωριστών κατοικιών, ευρύχωρη ιδιοκτησία με χώρο για κήπους, εξωτερικούς χώρους και πολλά άλλα.

Θέα στη θάλασσα: Η υπερυψωμένη θέση του οικοπέδου προσφέρει εκπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, δημιουργώντας ένα μαγευτικό σκηνικό για το σπίτι των ονείρων σας.

Δυνατότητα δόμησης: Το οικόπεδο έχει μεγάλη χωρητικότητα: Με συνολική οικοδομική ικανότητα 1200 τετραγωνικών μέτρων στα τρία οικόπεδα, μπορείτε να σχεδιάσετε την ιδανική κατοικία σας, με τον χώρο και τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Αποστάσεις: Αυτό το ακίνητο βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα από τη φιλόξενη θάλασσα και προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παράκτιας ζωής και της ειρηνικής απομόνωσης. Τα Χανιά, μια πολυσύχναστη πόλη με αμέτρητες ανέσεις, βρίσκονται σε βολική απόσταση 17 χιλιομέτρων, ενώ το αεροδρόμιο είναι εύκολα προσβάσιμο σε απόσταση 28 χιλιομέτρων.

Αυτό το μοναδικό γωνιακό οικόπεδο στο Ξαμουδοχώρι της Κρήτης, προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε το όραμά σας, είτε πρόκειται για ένα οικογενειακό κτήμα, είτε για ένα καταφύγιο διακοπών, είτε για πολλαπλά ακίνητα για επένδυση.

Με την προνομιακή του θέση, τη γωνιακή του τοποθέτηση, το σημαντικό του μέγεθος και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, το ακίνητο αυτό σας προσκαλεί να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το εξαιρετικό κομμάτι του παραδείσου δικό σας..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLT-047 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.180 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή