Duplex Βούλα, Δικηγορικά, Βούλα

ΒούλαΒούλα
  • € 460.000
  • 3
  • 104
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Βούλα, διατίθεται προς πώληση μοναδικής αισθητικής μεζονέτα, συνολικής επιφανείας 104τμ, στον ισόγειο και ημιυπόγειο όροφο, υπό κατασκευής πολυκατοικίας, που θα είναι αποπερατωμένη στο τέλος του 2024. Η πολυκατοικία διακρίνεται για το μοντέρνο design της και τον συνδυασμό των υλικών που θα έχει στην πρόσοψή της, καθώς συγκεράζει αρμονικά διαφορετικής υφής και χρώματος υλικά, όπως το γυαλί, το σίδερο, το ξύλο, το κεραμίδι και το μπετόν. Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία του design της είναι τα πολύ μεγάλα παράθυρα στην πρόσοψη, που καταργούν επί της ουσίας τους εξωτερικούς τοίχους, χαρίζοντας από τη μια μεριά έναν αέρινο χαρακτήρα στην πρόσοψη του κτιρίου και από την άλλη άπλετο φως στους εσωτερικούς χώρους των διαμερισμάτων. Ο κατασκευαστής έβαλε στο επίκεντρο της σκέψης και του έργου του την εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών μιας οικογένειας. Η μεζονέτα αποτελείται από δύο επίπεδα, 52τμ. στο ημιυπόγειο και 52τμ. στο ισόγειο που επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν δύο master υπνοδωμάτια με δύο μπάνια, ενώ το επάνω διαθέτει open plan κουζίνα, WC για τους επισκέπτες, ευρύχωρο living room με πρόσβαση σε μπαλκόνι 6τμ. Επιπλέον στο διαμέρισμα διατίθεται κήπος αποκλειστικής χρήσης, συνολικής επιφανείας 36τμ.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Πόρτα ασφαλείας, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών και σίτες, ηλεκτρικά ρολά βαρέως τύπου, αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας για θέρμανση και ψύξη, εξωτερική θερμομόνωση, νυχτερινό ρεύμα, θυροτηλεόραση με δυνατότητα αυτόματης καταγραφής ήχου και εικόνας, ηλιακός θερμοσίφωνας, 1 ανοιχτή θέση στάθμευσης και τέλος, αποθήκη 13 τ.μ. στο υπόγειο. Κατόπιν επιθυμίας, μπορεί να εγκατασταθεί ενδοδαπέδια θέρμανση.

Σε όλους τους χώρους τα δάπεδα είναι από πλακάκια άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής, ενώ στα υπνοδωμάτια είναι ξύλινα με Οξυά.
Στα χαρακτηριστικά της πολυκατοικίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων: ανελκυστήρας 4 ατόμων, κοινόχρηστοι χώροι με μάρμαρο, βιομηχανικό δάπεδο σε όλες τις θέσεις parking, αντιολισθητικά πατώματα στα μπαλκόνια και στην ταράτσα, αντισεισμική θωράκιση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ζήσουν από κοντά το θαύμα της ανάπτυξης της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αλλά και για τους λάτρεις των παραλίων του Σαρωνικού.

Ενεργειακή Κλάση: Α+

Απόσταση από:
Κέντρο Βούλας: 900μ
Παραλία Βούλας: 1400μ
Λεωφόρος Βουλιαγμένη: 250μ

Τιμή: 460.000€ (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
332373 - 07/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή