Τριάρι άριστη κατάσταση, ισόγειο, Αμαλία Φλέμινγκ, Μελίσσια

Μελίσσια
  • € 430.000
  • 3
  • 117
  • 2
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το υπέροχο, διώροφο διαμέρισμα αποτελεί μέρος ενός σύγχρονου κτηρίου κατοικιών αποτελούμενο από 5 ιδιοκτησίες που ολοκληρώθηκαν το 2009.
Το ακίνητο αυτό αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα μόλις 117 τ.μ, και πείθει αμέσως με τον ανοιχτό σχεδιασμό του και τον ιδιαίτερα φωτεινό χαρακτήρα του.
Ο πρώτος όροφος των 70 τ.μ. χαρακτηρίζεται από εκλεπτυσμένη απλότητα και καθαρές γραμμές, δημιουργώντας έναν ήρεμο και λειτουργικό χώρο. Προσφέρει ένα καθιστικό με χώρο τραπεζαρίας και φαρδύ μπαλκόνι, ξεχωριστή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα πλήρες μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο.
Μια κομψά ενσωματωμένη ξύλινη σκάλα, στα αριστερά του καθιστικού, μας οδηγεί στο ισόγειο 47 τ.μ που αποτελείτει από 2 ιδιαίτερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο ενώ, λόγω του προσεγμένου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, διαθέτουν άπλετο φυσικό φως όλη την ημέρα.
Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικά ρολά, σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας. Εύχαριστη έκπληξη αποτελεί η βεράντα με πέργκολα στο πίσω μέρος του ακινήτου, κατάλληλη για δείπνο στο ύπαιθρο και μπάρμπεκιου δίπλα σε έναν μικρό, καλαίσθητο κήπο.
Επίσης το ακίνητο διαθέτει 1 θέση στάθμευσης στο υπόγειο γκαράζ και 1 αποθήκη.
Μια εξαιρετικά κομψή, άνετη και υψηλής αισθητικής κατοικία, σε ένα φιλικό και ήσυχο περιβάλλον κοντά σε αγορά, πάρκα και τους κεντρικούς δρόμους των βορείων προαστίων.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Τα καταπράσινα Μελίσσια αναπτύσσονται στην ΒΑ Αττική και εκτείνονται στους ΝΔ πρόποδες της Πεντέλης, σε απόσταση 15χλμ. από την Αθήνα.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η δόμηση χαρακτηρίζεται από καλές κατασκευές, σύγχρονες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Η πόλη διατηρεί ακόμα έναν εξοχικό χαρακτήρα, με κυκλικό ρυμοτομικό σχεδιασμό, ενώ οι κεντρικές οδικές αρτηρίες χωρίζουν τη περιοχή στο εμπορικό κέντρο και την οικιστική περιοχή Πανοράματος, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό. Οι γειτονιές ξεχωρίζουν με τα ρέματα, τους ορεινούς όγκους και τις δασικές εκτάσεις, προσφέροντας το γνωστό εξαιρετικό κλίμα και την δυνατότητα περιήγησης σε καταπράσινα μονοπάτια. Τα Μελίσσια διαθέτουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα και μερικά από τα πιο σημαντικά νοσοκομεία της Αττικής. Η εστίαση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με υπέροχα καφέ, ουζερί, μοντέρνα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψησταριές και μπαρ, έχοντας ελκύσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων που τα τελευταία χρόνια αναζητούν νέες περιοχές για διασκέδαση.
Προσβασιμότητα: Η τοπική αγορά είναι εύκολα προσβάσιμη και επαρκής, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται και από τις μεγάλες γειτονικές αγορές της Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Βριλησσίων και του Χαλανδρίου. Απέχει 10' από τους σταθμούς μετρό Δ. Πλακεντίας, Αμαρουσίου και Κηφισιάς και μόλις 25' από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη.
Επενδυτική Δυναμική: Είναι μία ιδιαίτερα ανερχόμενη περιοχή, με εξαιρετικό επενδυτικό ενδιαφέρον που ελκύει όλο και περισσότερους αγοραστές ακινήτων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T2SN - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
117 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 430.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή