Duplex, άριστη κατάσταση, 150 τμ, Ταμπούρια, Ταμπούρια – Αγία Σοφία

Ταμπούρια – Αγία Σοφία
  • € 500.000
  • 5
  • 150
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, που προσφέρει πολυτέλεια και θέα, τότε αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας. Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Ο 4ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, ενώ ο 5ος όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι, τραπεζαρία, την κουζίνα και 1 WC. Η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί το 2007 και έχει γίνει ανακαίνιση το 2020. Είναι διαμπερής, έχει ενεργειακό τζάκι, μεγάλα μπαλκόνια και στο μπροστινό μπαλκόνι υπάρχει το μπάρμπεκιου. Διαθέτει, επίσης, χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα και 1 αποθήκη 10 τ.μ. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μια οικογένεια αλλά και για επενδυτικό σκοπό, καθώς βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο μετρό Μανιάτικα και στα Μ.Μ.Μ.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.
Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02STQ5 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή