Τριάρι νέο, πέμπτος όροφος, Τζιτζιφιές, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 650.000
  • 4
  • 104
  • 2
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Αν ο τρόπος ζωής σας επιθυμείτε να είναι αναβαθμισμένος, να έχετε πρόσβαση σε χώρους άθλησης, πολιτισμού και περιπάτου, ενώ το παραλιακό μέτωπο να είναι προσβάσιμο άμεσα ακόμη και με ποδήλατο, αυτό το οροφοδιαμέρισματων 104 τ.μ. του 5ου ορόφου, σε ένα υπό κατασκευή φουτουριστικό κτίριο, με προσεγμένη διαρρύθμιση και ένα υπέροχο μεγάλο μπαλκόνι, είναι το καταλληλότερο για εσάς. Η ενεργειακή κλάση Α+ θα επιτυγχάνεται με αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coils (ψύξη-θέρμανση), θερμοπρόσοψη, κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά με διπλά τζάμια και σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκά panels. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια με παρκέ δάπεδο, άνετη σαλoνοτραπεζαρία με ευρύχωρη ανοιχτή κουζίνα με πλακάκια 0,60 x 1,20m, Μπάνιο και WC. Πόρτα ασφαλείας με περιμετρικά κλειδώματα, καλωδιώσεις για συναγερμό και κάμερες,θυροτηλέφωνο, πρίζα δορυφορικής κεραίας, αισθητήρας πυρασφάλειας και smart home τεχνολογία.Πρόσθετα χαρακτηριστικά: η μεγάλη άνετη γωνιακή βεράντα στην οποία υπάρχει πρόσβαση και από τo 1 υπνοδωμάτιο, θέση parking υπογείου με φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αποθήκη, τζάκι βιοαιθανόλης, σύστημα αποκαπνισμού στο κλιμακοστάσιο και πόρτες πυραντοχής.Μία αξιόλογηεπιλογή ακριβώς δίπλα στο Κέντρο Πολιτισμού και το Πάρκο Σταύρου Νιάρχου, 170 μ. από το Δημοτικό κολυμβητήριο, με άμεση πρόσβαση σε οδικές αρτηρίες και μόλις 4' από το τραμ στην παραλιακή. Παράδοση Ιούλιος 2024.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TH7U - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
104 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή