Duplex 175 τμ, Περαία, Θερμαϊκός

Θερμαϊκός
  • € 260.000
  • 5
  • 175
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-668 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1998 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 260.000 € Σας προσφέρουμε μια εκπληκτική μεζονέτα, ένα πραγματικό κόσμημα με 175 τετραγωνικά μέτρα καθαρού χώρου, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Το ισόγειο διαθέτει έναν ενιαίο χώρο που ενώνει με την άριστη αρμονία τον καθιστικό χώρο και το λεβητοστάσιο, ενώ ο πρώτος όρος σας προσφέρει ένα ευρύχωρο σαλόνι με χωριστή κουζίνα, δίνοντάς σας την αίσθηση του χώρου και της πολυτέλειας. Στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε τρία υπνοδωμάτια που εκπέμπουν άνεση και ζεστασιά, συνοδευόμενα από ένα μπάνιο και ένα WC στο ενδιάμεσο επίπεδο.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης δύο πάρκινγκ θέσεις, ενώ η θέρμανση γίνεται μέσω φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση όλο το χρόνο. Βρίσκεται σε ένα άριστα σχεδιασμένο συγκρότημα με ένα όμορφο διαμορφωμένο περιβάλλον, που προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία.

Αυτή η μεζονέτα βρίσκεται σε άριστη τοποθεσία, κοντά σε αγορές, σχολεία και αστική κοινωνία, καθιστώντας τη ιδανική για μια οικογένεια που επιθυμεί να ζήσει σε ένα πολύ προσιτό κτίριο. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα κτίριο που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την εξαιρετική τοποθεσία, όλα αυτά σε μια προσιτή τιμή.

Στέλνω ένα μήνυμα
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2-668
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή