Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Νέα Κυδωνία
  • € 380.000
  • 5+
  • 237
  • 3
Περιγραφή
Στον οικισμό του Άνω Σταλού, του Δήμου Χανιών, προσφέρεται προς πώληση μια διώροφη οικοδομή που περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα, ένα κατάστημα και μια γκαρσονιέρα.
Στο ισόγειο, υπάρχει ένα κατάστημα με εμβαδόν 90.88 τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού Σταλού. Το κατάστημα έχει εξαιρετική διαρρύθμιση και είναι σχεδιασμένο με σεβασμό προς την αρχιτεκτονική της περιοχής. Με πρόσοψη 7,00 μέτρα στον δρόμο, παρέχει τη δυνατότητα στον αγοραστή να αξιοποιήσει τον χώρο για καταστήματα αγαθών πρώτης ανάγκης ή εστίασης.
Στον πίσω χώρο του ισογείου, υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος με εμβαδόν 86.71 τετραγωνικά μέτρα, ιδανικός για χώρο στάθμευσης προς εξυπηρέτηση των πελατών.
Επίσης, στο ισόγειο υπάρχει μια γκαρσονιέρα με εμβαδόν 20 τετραγωνικά μέτρα, η οποία είναι έτοιμη για άμεση χρήση. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με μια μικρή ανεξάρτητη κουζίνα και ένα μπάνιο.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχει ένα φωτεινό και ψηλοτάβανο διαμέρισμα. Ο εσωτερικός χώρος ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής και περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο με τζάκι. Η υψωμένη και ενιαία κουζίνα συνδέεται με τον χώρο του καθιστικού και της τραπεζαρίας, προσφέροντας πλήρη λειτουργικότητα.
Ένα υπνοδωμάτιο πίσω από την κουζίνα οδηγεί σε μια όμορφη βεράντα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στους λόφους και τα ελαιόδεντρα της περιοχής, προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία.
Επιπλέον, ένα άνετο υπνοδωμάτιο με αποθηκευτικούς χώρους βρίσκεται δίπλα στο μπάνιο, το οποίο διαθέτει μεγάλη γωνιακή μπανιέρα.
Η σοφίτα είναι εκείνη η γωνία που καθένας από εμάς θα επιθυμούσε να διαθέτει στο σπίτι του. Ένας όμορφος, "ζεστός" και καλόγουστος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο ή ακόμα και ως υπνοδωμάτιο.
Εξωτερικές αποθήκες στο μπαλκόνι του ορόφου επιλύουν τα θέματα αποθήκευσης.

Αυτή η οικοδομή προσφέρει μια ευκαιρία για έναν επενδυτή να αποκτήσει ένα πολυχρηστικό ακίνητο με πολλές δυνατότητες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
BLD-069 - 13/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
237 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
4 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Προσανατολισμός βορράς, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή