Δυάρι άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Ξηροκρήνη, Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη

Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
  • € 90.000
  • 3
  • 62
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Στην καρδιά της Ξηροκρήνης στη Θεσσαλονίκη, αυτό το εξαιρετικά ανακαινισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων είναι η επιτομή της σύγχρονης αστικής ζωής.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αντικατοπτρίζει μια τέλεια συνέργεια μεταξύ της κλασικής γοητείας και του σύγχρονου σχεδιασμού. Οι ευρύχωροι χώροι των 62 τ.μ. έχουν διαμορφωθεί προσεκτικά για τη μεγιστοποίηση της λειτουργικότητας. Φανταστείτε να χαλαρώνετε στο άνετο καθιστικό που πλημμυρίζει από φυσικό φως ή να φιλοξενείτε αξέχαστες συγκεντρώσεις με φίλους σε αυτόν τον κομψό, επιπλωμένο χώρο. Πέρα από την αισθητική του γοητεία, αυτό το στολίδι διαθέτει ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά που ευθυγραμμίζονται με τις οικολογικές σας ανησυχίες.

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο υπερυψωμένο όροφο, έχει ανακαινιστεί με αγάπη και γούστο για να εξυπηρετήσει τον αστικό τρόπο ζωής σας και κάθε πτυχή αυτού του σπιτιού έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

Αυτό το διαμέρισμα δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζήσετε, είναι η αρχή μια υπέροχης ιστορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια υπόδειξη και να δείτε μόνοι σας πώς αυτό το ακίνητο μπορεί να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο ζωής σας και να αναβαθμίσει το μέλλον σας. Το τέλειο αστικό σας καταφύγιο είναι μόλις ένα βήμα μακριά.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

H Ξηροκρήνη βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Θεσσαλονίκης. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το όνομα της περιοχής προκύπτει από την ομώνυμη συνοικία της Κωνσταντινούπολης καθώς πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία την Κωνσταντινούπολη, την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία αποτέλεσαν τους πρώτους κατοίκους της περιοχής ύστερα από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στην Ξηροκρήνη βρίσκονται αρκετά αξιόλογα αρχιτεκτονικά κτίρια όπως οι δωδεκαόροφες πολυκατοικίες που είναι από τα πιο ψηλά κτίρια στη Θεσσαλονίκη και έχουν καθιερωθεί ως τοπόσημο προς το κέντρο της πόλης. Παράλληλα, η περιοχή διαθέτει αρκετές πλατείες και πάρκα που δίνουν ανάσα ζωής στους κατοίκους αλλά και αρκετά δημόσια σχολεία γεγονός που καθιστά την περιοχή ιδανική για οικογένειες. Προσβασιμότητα:Στην Ξηροκρήνη βρίσκεται ο βασικός επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης, για όλες τις επιβατικές αμαξοστοιχίες Ελλάδας και εξωτερικού καθώς και για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο Θεσσαλονίκης. Επίσης,ο Ν.Σ.Σταθμός αποτελεί την αφετηρία για πολλές λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ προς τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Επενδυτική Δύναμη: Η Ξηροκρήνη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TM0E - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
62 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή