Μονοκατοικία βίλα Τριάνταρος, 1, Τριαντάρος, Τήνος

ΤήνοςΤριάνταρος, 1
  • € 540.000
  • 3
  • 121
  • 3+
Περιγραφή
Η βίλα Άρτεμις βρίσκεται στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του Τριαντάρου στην Τήνο. Μπορείτε να φτάσετε σε πολλές παραλίες με αυτοκίνητο μέσα σε 15-20 λεπτά. Σε απόσταση λίγων λεπτών μπορείτε να βρείτε εστιατόρια και καφετέριες. Η βίλα βρίσκεται σε πλαγιά με πανοραμική θέα. Μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος καθώς και την ήρεμη κοιλάδα του Τριαντάρου και το χωριό Μπερδεμιάρος. Η Άρτεμις έχει σχεδιαστεί με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του κυκλαδίτικου στυλ του χωριού.

Η Villa Artemis είναι μια πλήρως ανεξάρτητη κατοικία 2 ορόφων που έχει κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας και περιλαμβάνει βεράντα, μπαλκόνι, ιδιωτικό κήπο και ειδικό ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Η Villa Artemis έχει ενιαίο σχεδιασμό ισογείου που περιλαμβάνει ευρύχωρους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας με πολυτελή, πλήρως εξοπλισμένη εντοιχισμένη κουζίνα. Στο ισόγειο θα βρείτε επίσης τζάκι, χτιστούς καναπέδες, μπάνιο επισκεπτών καθώς και αποθήκη/βοηθητικό δωμάτιο.

Υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια στον 1ο όροφο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα queen size κρεβάτι ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι. Και τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

Η βεράντα είναι μερικώς στεγασμένη, το μπαλκόνι είναι στεγασμένο με ξύλινη πέργκολα. Οι εξωτερικοί χώροι είναι πλακόστρωτοι ή διαμορφωμένοι με φυσικές πλάκες που περικλείονται από τοίχους από φυσική πέτρα. Οι χώροι διαβίωσης είναι πλήρως διαμορφωμένοι με πλακάκια υψηλής ποιότητας. Η θέα στο Αιγαίο Πέλαγος με τα νησιά των Κυκλάδων και το γειτονικό χωριό Μπερδεμιάρος είναι εξαιρετική.

Ο σχεδιασμός της Villa Artemis βασίζεται σε βιοκλιματικές και βιώσιμες αρχές. Οι ξύλινες πέργκολες και τα χωρίσματα βοηθούν στη σκίαση και τον έλεγχο του φωτός ενώ ένα εξωτερικό σύστημα θερμοπρόσοψης, σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ανεμιστήρες οροφής DC εξασφαλίζουν ότι το σπίτι έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5458383 - 03/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
121 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης