Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 250 τμ, Κέντρο, Βυτίνα

Βυτίνα
  • € 450.000
  • 5
  • 250
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στον οικισμό της γραφικής Βυτίνας δεσπόζει αυτή πέτρινη βίλα, τριών επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. κατασκευής του 1950 αλλά πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένη! Η ανακαίνιση των χώρων, με υψηλής ποιότητας υλικά, ακολουθεί την τοπική τεχνοτροπία με έμφαση στο ξύλο και την πέτρα τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους .
Διαθέτει καθιστικό με τζάκι, 1 σύγχρονη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και άνετα μπαλκόνια. Στην καταπληκτική αυλή με πισίνα,γκαζον και μπάρμπεκιου, δεσπόζει ένα πανέμορφο εκκλησάκι.Επίσης, υπάρχει ξεχωριστό κλειστό αίθριο με 1 τουαλέτα και χώρο φιλοξενίας καθώς και κλειστό γκαράζ 2 θέσεων.
Η βίλα διαθέτει συναγερμό και κάμερες και στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα έπιπλα και οι ηλεκτρικές συσκευές!
Βρίσκεται σε απόσταση 80μ. από το κέντρο της Βυτίνας με τα εστιατόρια, τα καφέ και την τοπική αγορά, 200 χλμ από τον Διεθνή Αερολιμένα “Ελ. Βενιζέλος” και 60 χλμ από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο νομός Αρκαδίας έχει πρωτεύουσα την Τρίπολη και οι μεγαλύτερες πόλεις της Αρκαδίας είναι η Δημητσάνα, η Βυτίνα, το Παράλιο Άστρος, το Λεωνίδιο, η Μεγαλόπολη και η Νεστάνη.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αρκαδία βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου και διαθέτει μερικά από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Ελλάδας γεγονός που καθιστά την περιοχή πόλο έλξης για τους λάτρεις του χειμερινού τουρισμού. Παράλληλα, η Αρκαδία διαθέτει χιονοδρομικό κέντρο, διαμονή σε υπέροχα ξενοδοχεία, δωμάτια και ξενώνες ενώ οι ταβέρνες και τα παραδοσιακά εστιατόρια με καλό φαγητό καλύπτουν τα γούστα και των πιο απαιτητικών επισκεπτών. Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση στην Αρκαδία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τη χρήση αυτοκινήτου μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου. Η Αθήνα απέχει 159 χλμ, η Θεσσαλονίκη 647 χλμ και η Πάτρα 168 χλμ.Υπεραστικά λεωφορεία εξυπηρετούν με συχνά δρομολόγια τις περισσότερες περιοχές του νομού. Λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από και προς την Αθήνα .
Επενδυτική Δύναμη: Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, με την Αρκαδία να σημειώνει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση και να γίνεται όλο ένα και πιο ελκυστικός προορισμός για το χειμώνα και το καλοκαίρι.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02THAG - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή