Μονοκατοικία βίλα 844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο, Παροικιά, Πάρος

Πάρος844 00, Πάρος, Νότιο Αιγαίο
  • € 2.700.000
  • 5+
  • 389
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2024
Περιγραφή
Ο Παρασπόρος φημίζεται για την όμορφη παραλία του με τα κρυστάλλινα νερά, που βρίσκεται στην δυτική ακτή της Παροικίας. Στην κοντινή παραλία, βρίσκεται γνωστό, Beach Bar και Restaurant του νησιου, εκεί πο η οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Μόλις πέντε λεπτά περπάτημα, από την παραλία του Παρασπόρου, εντοπίζεται μια ιδιοκτησία 6.730 στρεμμάτων με δύο φιλόξενες και άνετες βίλες, βασισμένες στην κυκλαδική παραδοσιακή αισθητική.

Στο ισόγειο επίπεδο της κάθε μιας, βρίσκεται ένα ευρύχωρο και αναπαυτικό καθιστικό με τζάκι, το οποίο επικοινωνεί με τον χώρο της τραπεζαρίας και την open plan κουζίνα.

Ακολουθώντας την εσωτερική σκάλα προς το κάτω τμήμα του ακινήτου, τα τρία φιλόξενα και cozy υπνοδωμάτια, υπόσχονται απόλυτες στιγμές χαλάρωσης και ησυχίας, συνεχίζοντας με τα μπάνια εξίσου όμορφα σχεδιασμένα σε γήινους τόνους.

Οι εξωτερικοί χώροι των ακινήτων προσκαλούν τους φίλους και καλεσμένους, να δημιουργήσουν νέες εμπειρίες περνώντας ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους. Τέλεια ιδέα, η οργάνωση BBQ γύρω από τον χώρο του υδάτινου στοιχείου που για μικρούς και μεγάλους, αυτές οι στιγμές θα μείνουν αξέχαστες.

Οι βίλες έχουν σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση ακολουθωντας προσεκτικά τις αρχές του Feng shui, πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες, έτοιμες να υποδεχτούν, τους νέους ιδιοκτήτες, τοσο κατα την καλοκαιρινή περίοδο όσο και κατα τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
7-550
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
389 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.700.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή