Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 320 τμ, Κέντρο, Λιβαδειά

Λιβαδειά
  • € 1.180.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΕΟΔΜΗΤΗ (ΒΙΛΛΑ) 320ΤΜ, ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΠΕΤΡΙΝΗ-ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ 2012, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ(ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ Ή ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ). ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΥΨΩΜΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟ, ΣΕ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΘΕΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ(ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΞΩΚΛΗΣΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ), ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ(ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΡΟΦΩΝΕΙΟΥ ΔΙΟΣ), ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ, ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΚΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ: ΙΣΟΓΕΙΟ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ. ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ 20Τ.Μ. ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΔΙΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ. ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΟΠΟΡΟΦΟΡΑ ΔΕΝΔΡΑ.
1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΟΔΟΣ, 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΚΗΠΟΣ, ΠΛΥΣΤΑΡΙΟ, 1 ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ 2WC ΚΑΙ ΕΝΑ WC ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ.
2οσ ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ, ΣΑΛΟΝΙ , ΚΟΥΖΙΝΑ,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΩΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ(ΤΖΑΜΩΤΗ). ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ WC.
3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΣΟΦΙΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΧΤΙΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,WC. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΘΟΔΟΞΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ(ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: 2ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ, 20ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ,ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΗΠΟΣ, ΘΕΑ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟ-ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ,ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ,ΜΠΟΙΛΕΡ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΤΖΑΚΙ,ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΤΕΣ, ΑΣΑΝΣΕΡ, ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ,ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5465157 - 27/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.180.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή