Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αρτεμίσιο ΖακύνθουΑρτεμίσιο
  • € 140.000
  • 5.594
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 2-105 - Ζάκυνθος Αρτεμίσιο
Στην Ζάκυνθο στην αναπτυσσόμενη περιοχή του Αγίου Λέοντος, πωλείται περιφραγμένο οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5594 τ.μ. με προέγκριση αδείας κατοικίας 217 τ.μ. , στην τιμή των 140.000 €. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να προχωρήσει πολύ άμεσα στην ανέγερση κατοικίας έχοντας την προέγκριση αδείας κατοικίας είτε μπορεί εάν το θέλει με βάση αυτή να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί στην διαρρύθμιση του ακινήτου. Το οικόπεδο προσφέρει απεριόριστη και εκπληκτική θέα στη θάλασσα από κάθε γωνιά του. Αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για να κτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, απολαμβάνοντας τη φύση και τη θάλασσα.
Αποτελεί επίσης εκπληκτική ευκαιρία επένδυσης για τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού σπιτιού ή ακόμα και οικιών προς εκμετάλλευση.
Η τοποθεσία του είναι πραγματικά μοναδική αφού βρίσκεται ανάμεσα από τις 2 πιο όμορφες παραλίες του νησιού της Ζακύνθου. Σε απόσταση μόλις 5 λεπτών μπορείς να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον Πόρτο Λιμνιώνα ενώ ακριβώς τον ίδιο χρόνο χρειάζεσαι για να επισκεφτείς το εντυπωσιακό Πόρτο Ρόξα.
Το χωριό του Άγιου Λέοντα όπου μπορείτε να βρείτε σούπερ μάρκετ και εστιατόρια απέχει 8 λεπτά από το σημείο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-105 - 27/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
5.594 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή