Γκαρσονιέρα Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 380/μήνα
  • 2
  • 47
  • 1
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-128 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μαρτίου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 47 τ.μ. στον 3 ο όροφο . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1969 και ανακαινίστηκε το 2000. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, A/C, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 09 τ.μ. - Τιμή: 380 € Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας .
Η Themida Real Estate Management, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άρτιες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ακινήτων και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από αξιόλογα ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλη την Ελλάδα δίνει την ασφάλεια να διαπραγματευτούμε ,με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οποιαδήποτε κτηματική συναλλαγή.
Το πελατολόγιο της εταιρίας επεκτείνεται στην ελληνική και διεθνή αγορά με σκοπό την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών σε οικιακά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα.
Η Themida Real Estate Management and associates προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν το ακίνητο στα στάδια της αγοροπωλησίας .
www.themidarealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
502720
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 380/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή