Duplex Κασσάνδρα, Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά

ΜουδανιάΚασσάνδρα
  • € 280.000
  • 5+
  • 190
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: 3ος, στην περιοχή: Μουδανιά - Πόρτες. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 190 τ.μ.. Αποτελείται από: 9 Υ/Δ, 4 μπάνιο/α, 3 κουζίνα/ες, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 1993. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Boiler, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πλατεία, 1,5 Χιλιόμετρα από παραλία, έχει θέα Θάλασσα, Ανοιχτωσιά, Καλή και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Προσόψεως, Επί Λεωφόρου, Παραδοσιακή Οικία, είναι κατάλληλο για Εξοχική κατοικία, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Γκαζόν, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €300.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
544995 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
190 m²
δωμάτια
5+ (9 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
3° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 5/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή