Μονοκατοικία βίλα Νεάπολη, Μίλατος, Νεάπολη Λασιθίου

Νεάπολη ΛασιθίουΝεάπολη
  • € 1.000.000
  • 5+
  • 293
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 85-3528 - Ν. Λασιθίου Νεάπολη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 293 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2013 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 6000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 45000 μέτρα - Τιμή: 1.000.000 €
Αυτή η υπέροχη βίλα 293 τ.μ. αναπτύσσεται σε 1000 τ.μ. οικόπεδο, λίγο έξω από το χωριό Μίλατος, στον νομό Λασιθίου, στην Κρήτη, λίγο μακριά από την αμμώδη παραλία του χωριού. Είναι από τις πιο δημοφιλείς βίλες για ενοικίαση στην Ελλάδα (έφτασε τις 210 ημέρες βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων τον χρόνο).

Χτισμένη το 2013, διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη και αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα. Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν 2 από τα συνολικά 6 υπνοδωμάτια του σπιτιού και 1 από τα συνολικά 3 μπάνια. Στο ισόγειο υπάρχει ο ενιαίος, φωτεινός χώρος που φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα (πλήρως εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας inox ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές) και ένα ακόμη μπάνιο. Από τα γενναιόδωρα ανοίγματα του σπιτιού παρέχεται πρόσβαση στη βεράντα και τον εντυπωσιακό κήπο με το μπάρμπεκιου, την υπαίθρια τραπεζαρία και την πισίνα 50 τ.μ. Στον 1ο όροφο υπάρχουν 3 ακόμη υπνοδωμάτια με 1 επιπλέον μπάνιο και στο δώμα είναι το τελευταίο υπνοδωμάτιο, παρέχοντας απόλυτη ιδιωτικότητα από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και προσφέρουν φανταστική θέα στη θάλασσα και το ένα από τα τρία μπάνια είναι εξοπλισμένο με υδρομασάζ.

Το ακίνητο περικλείεται από πέτρινο τοίχο που οριοθετεί τον υπέροχο κήπο (στρωμένο με γκαζόν και γεμάτο βότανα και λουλούδια) και προσφέρει θέσεις στάθμευσης για τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα. Στην επιπλέον προίκα του ακινήτου περιλαμβάνονται κλιματιστικά σε όλα τα υπνοδωμάτια, 7 τηλεοράσεις, cd/dvd/blue-ray player, καθώς και εξοπλισμός κήπου (12 ξαπλώστρες, υπαίθρια τραπεζαρία, κιόσκι, κλπ).

Το στίγμα στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
85-3528 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
293 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή