Ρετιρέ Πιπίνου 12, 112 57, Αθήνα, Άνω Κυψέλη - Ευελπίδων, Κυψέλη

ΚυψέληΠιπίνου 12, 112 57, Αθήνα
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 590
  • 3+
  • 5
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-854 - Γκύζη - Πεδίον Άρεως Πεδίο Άρεως ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 590 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1920 με ενεργειακή κλάση Ζ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα ξύλινα, ξύλινα πατώματα, αποθήκη , τζάκι, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 3.000.000 €
Αυτό το εμβληματικό ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 590 τ.μ., αναπτύσσεται στα τρία τελευταία 3 επίπεδα μιας ιστορικής μεσοπολεμικής πολυκατοικίας στην καρδιά της Αθήνας. Η πολυκατοικία, που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1920 από γνωστό Έλληνα αρχιτέκτονα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό μνημείο και διατηρεί τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής της εποχής, όπως έντονα στοιχεία εκλεκτικισμού και της Art Deco.

Το ακίνητο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα πολυτελές και εμβληματικό σπίτι σε μια από τις πιο ζωντανές και προνομιούχες περιοχές της Αθήνας, μια ανάσα από το Πεδίον του Άρεως.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος χαρακτηρίζεται από ψηλά ταβάνια με όμορφες λεπτομέρειες, μεγάλα ανοίγματα που προσφέρουν άπλετο φως και δρύινα δάπεδα. Η θέα του ακινήτου είναι εκπληκτική τόσο από τους εξωτερικούς του χώρους, όσο και από το εσωτερικό του.

Δομή του ακινήτου:

Στον 5ο όροφο βρίσκουμε 4 μεγάλους χώρους καθιστικού - τραπεζαρίας με μαρμάρινο τζάκι, και με δυνατότητα εύκολου διαχωρισμού και ενοποίησης, 2 κουζίνες, 5 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν επίσης αρκετοί βοηθητικοί χώροι, όπως πλυσταριό, κελάρι και αποθηκευτικοί χώροι, με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης.

Στον 6ο όροφο βρίσκουμε έναν χώρο υποδοχής που ακολουθείται από ένα ευρύχωρο καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια, 1 αποθηκευτικό χώρο, 2 μπάνια και 2 επιπλέον βοηθητικοί χώροι. Το επίπεδο αυτό έχει μοναδική θέα προς το τοπίο της Αττικής και πρόσβαση σε ιδιωτική ταράτσα.

Στον 7ο και τελευταίο όροφο υπάρχει δώμα με πρόσβαση σε ταράτσα με πανοραμική θέα.

Το ακίνητο χρήζει ριζικής ανακαίνισης.

Το στίγμα στον χάρτη υποδεικνύει την περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο, αλλά όχι την ακριβή του τοποθεσία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-854
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
590 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
5° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή