Διαμέρισμα ισόγειο, Θησείο, Ιστορικό Κέντρο Αθήνας

Ιστορικό Κέντρο Αθήνας
  • € 3.000.000
  • 5+
  • 420
  • 3+
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Στον καλύτερο πεζόδρομο της Αθήνας από την Δυον. Αεροπαγίτου προς Απ. Παύλου- συναντάμε αυτό το τριώροφο νεοκλασικό κτίριο.
Αυτό το ακίνητο τρόπαιο είναι ιδανικό τόσο για κατοικία όσο για πρεσβεία, μικρά συνέδρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.
Αποτελείται από ημιυπόγειο με φυσικό φως, ισόγειο, 1ο όροφο και δωμάτιο στη ταράτσα.
Οι τέσσερις μπροστινές αίθουσες των επάνω ορόφων συνδέονται μεταξύ τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, μαθήματα κ.λπ.
Στο πίσω μέρος κάθε ορόφου υπάρχουν δωμάτια για βοηθητική χρήση, ασανσέρ και υπάρχει και πίσω αυλή.
Οι ζωγραφισμένες στο χέρι οροφές και τοίχοι προσθέτουν στη μεγαλοπρέπεια και τη μοναδικότητα του ακινήτου.
Η ανεμπόδιστη θέα από το μπαλκόνι και τη ταράτσα κόβει την ανάσα καθώς το κτίριο περιβάλλεται από την Ακρόπολη, την Αρχαία Ελληνική Αγορά, τον ναό του Ηφαίστου, τον λόφο Φιλοπάππου, το Εθνικό Αστεροσκοπείο, τον Λόφο του Λυκαβηττού και την υπόλοιπη Αθήνα.
Η αίσθηση των ανθρώπων που απολαμβάνουν τη βόλτα τους,τα αρχαία μνημεία και η αίσθηση της φύσης λόγω του καταπράσινου περιβάλλοντος και του απέραντου ουρανού δημιουργούν την απόλυτη τοποθεσία για διαμονή, εργασία ή επίσκεψη.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Έχοντας πάρει το όνομά του από τον Θησέα, το μυθικό βασιλιά των Αθηνών, το Θησείο, μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης, είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γειτονιές της Αθήνας καθώς αγκαλιάζει την Ακρόπολη και πολλά από τα αξιοθέατα της αρχαιότητας.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Εάν υπήρχε πάντα μια γειτονιά όπου θα αισθάνεται κανείς ταπεινός μπροστά στο μεγαλείο της ιστορίας, αυτή είναι το Θησείο. Από τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης μέχρι τον λόφο της Πνύκας, όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, πέρα από την Στοά του Αττάλου και το Εθνικό Αστεροσκοπείο (το οποίο φιλοξενεί επίσης εγκαταστάσεις τέχνης) και τον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου από τον οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει όλα τα αξιοθέατα, το Θησείο είναι μια από τις πιο περιζήτητες γειτονιές της Αθήνας. Πρόκειται για μια ήσυχη μεσοαστική συνοικία με πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό (Σταθμοί Θησείου και Μοναστηράκι), τραμ και λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02PLT0 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
420 m²
δωμάτια
5+ (8 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή