Τριάρι άριστη κατάσταση, ημιώροφος, Κολωνάκι, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 520.000
3 δωμάτια
114 m²
3 μπάνια
Όροφος R
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Σε μια ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά του Κολωνακίου, ανακαινίστηκε, επιπλώθηκε και διακοσμήθηκε αυτό το υπέροχο αρχοντικό διαμέρισμα του 1950, έτοιμο να το επενδύσετε σε βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Η οδός Μονής Πετράκη, πήρε την ονομασία της από ένα από τα πιο αξιόλογα, χιλιετούς βίου, βυζαντινό μνημείο της Αθήνας, τη μονή Πετράκη. Ο ναός της μεσαιωνικής αυτής εκκλησίας κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα.
Φθάνοντας στην επιβλητική και αριστοκρατική είσοδο της πολυκατοικίας, μεταφέρεσαι με νοσταλγία στο παρελθόν και στην Αθήνα μιας άλλης εποχής. Το εσωτερικό του σπιτιού έχει ανακαινιστεί πλήρως διατηρώντας υλικά και στοιχεία του παλιού αρχοντικού διαμερίσματος και συνδυάζοντάς τα με καινούργια.
Έτσι έχει διαμορφωθεί ένας ενιαίος ευρύχωρος χώρος, σαλονιού, τραπεζαρίας και κουζίνας όπου μπορείς να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σου.
Στο διαμέρισμα έχουν διαμορφωθεί τρία υπνοδωμάτια με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, τους ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους τους. Το ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο και τα άλλα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με μονά κρεβάτια, τα οποία όμως έχουν τη δυνατότητα με το ειδικό ανώστρωμα που διατίθεται να γίνουν διπλά.
Στο χώρο υπάρχουν επίσης το κυρίως μπάνιο, εξοπλισμένο με ντουζιέρα, πλυντήριο – στεγνωτήριο, πετσέτες, σεσουάρ και amenities, αποθηκευτικοί χώρο και μικρό αίθριο με τραπεζάκι.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 114 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1950, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Θέα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ημιόροφος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 200 τ.μ., Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2019
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
245512
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
114 m²
δωμάτια
3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
Ημιώροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 520.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή