Duplex 320 τμ, Κέντρο, Πεντέλη

Πεντέλη
  • € 3.000/μήνα
    € 3.500(-14,3%)
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Υπέροχο διαμέρισμα 320 τ.μ σε δύο επίπεδα, που βρίσκεται σε μια πολυτελή ιδιωτική ιδιοκτησία, που αποτελείται από δύο πανομοιότυπες κατοικίες που μοιράζονται μια μεγάλη πισίνα, έναν όμορφο κήπο με γρασίδι και δέντρα καθώς και ένα BBQ. Μπορεί να νοικιαστεί και με έπιπλα.
Βρίσκεται 30 λεπτά από την Αθήνα, λίγα λεπτά με τα πόδια από τα καταστήματα και τις καφετέριες στο κέντρο της Πεντέλης, κοντά σε διεθνή σχολεία και μεγάλους δρόμους.
Ισόγειο στο επίπεδο του κήπου και 1ος όροφος με ιδιωτικό ασανσέρ .
Στο 1ος όροφος υπάρχει την επίσημη είσοδο με πόρτα ασφάλειας και ένα ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία που εκτείνεται σε βεράντα με ανοιχτη θεά , μια μεγάλη ιταλική κουζίνα open plan, με κεντρική νησίδα και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές ,ένα ξύλινο μπαρ, και το τζάκι . Όλο το χώρο αυτό έχει ένα όμορφο ξύλινο πάτωμα και υπάρχει ένα WC επισκεπτών και ο ανελκυστήρα . Ο κάτω όροφος φιλοξενεί 3 υπνοδωμάτια, δυο λουτρά, μια σουίτας με το τζάκι και το τρίτο μπάνιο ensuite και μια δεύτερη εντοιχισμένη κουζίνα. Υπάρχει επίσης πρόσβαση με πόρτα ασφαλείας από τον κήπο που επιτρέπει την χρήση του ανελκυστήρα για την πρόσβαση στο 1ος όροφο . Το ακίνητο ανακαινίστηκε πλήρως το 2014 , διαθέτει εξωτερική θερμομόνωση (Κέλυφος), τριπλών υαλοπινάκων, ρολά από συνθετική ρητίνη, συναγερμό και κάμερες. Ένα γεωθερμικό σύστημα επιτρέπει το γέμισμα της πισίνας, το πότισμα του κήπου, τη θέρμανση και τον κλιματισμό του σπιτιού με πολύ χαμηλό κόστος. Mobilia Real Estate, contact phone: 2107563200, 2107563202, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
545222 - 29/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή