Γκαρσονιέρα Ψαρρού Ν. 5, Ρέθυμνο 74133, Κέντρο, Ρέθυμνο

ΡέθυμνοΨαρρού Ν. 5, Ρέθυμνο 74133
  • € 145.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα προς πώληση στο κέντρο του Ρεθύμνου.

Ανακαλύψτε ένα ολοκαίνουργιο, πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά του Ρεθύμνου, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την τεράστια, αμμώδη παραλία και όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τόσο οι ιστορικές όσο και οι σύγχρονες περιοχές της πόλης.

Αυτό το μαγευτικό διώροφο στούντιο, έκτασης 40 τετραγωνικών μέτρων, είναι σχολαστικά σχεδιασμένο ενώ με υψηλής ποιότητας έπιπλα φωτιστικά και ηλεκτρικές συσκευές, δημιουργεί έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης. Το διαμέρισμα διαθέτει μοντέρνο και λειτουργικό εσωτερικό, με άμεση πρόσβαση σε κοινόχρηστο κήπο. Επιπλέον, υπάρχει ιδιωτικός αποθηκευτικός χώρος 4,30 τετραγωνικών μέτρων στο υπόγειο για μεγαλύτερη άνεση.

Ξεχωριστή σε αυτό το κεντρικό ακίνητο είναι μια κοινόχρηστη απομονωμένη αυλή 145 τετραγωνικών μέτρων. Αυτή η γοητευτική όαση προσφέρει ανάπαυλα από τη ζέστη του ήλιου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μεταμορφώνεται σε ένα γαλήνιο καταφύγιο κάτω από τα απαλά, ατμοσφαιρικά βραδινά φώτα.

Ένας ανελκυστήρας ανεβαίνει στον τελευταίο όροφο, από τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μία κοινόχρηστη βεράντα. Εδώ, θα βρείτε ένα αναζωογονητικό ντους και εκπληκτική πανοραμική θέα που περικλείει τη μαρίνα και την πόλη.

Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως το 2022, χρησιμοποιώντας υλικά κορυφαίας βαθμίδας με έντονη αισθητική. Το κτίριο διέπεται από καταστατικό, διασφαλίζοντας ότι η αισθητική και η ποιότητά του θα παραμείνουν σταθερές και καλοδιατηρημένες για τα επόμενα χρόνια.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0601 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 145.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή