Ρετιρέ 85 τμ με μπαλκόνι, Κάτω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 650.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2024
Περιγραφή
Αυτό το όμορφο ρετιρέ 4ου ορόφου βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία της Γλυφάδας. Με επιφάνεια 85τμ, προσφέρει έναν άνετο χώρο κατοικίας.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του ρετιρέ είναι η εγγύτητά του στην παραλία, η οποία απέχει μόλις 1χλμ. Επιπλέον, απέχει μόλις 400 μέτρα από το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του γκολφ και όχι μόνο.

Χτισμένο το 2008, αυτό το ρετιρέ εκπέμπει κομψότητα και μοντέρνο χαρακτήρα. Απολαμβάνει αποκλειστική χρήση δώματος και ταράτσας, παρέχοντας στους κατοίκους έναν επιπλέον ιδιωτικό και χαλαρωτικό χώρο.

Το εσωτερικό του ακινήτου είναι σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Το σαλόνι είναι άνετο και φιλόξενο, με τζάκι . Η ανοιχτή κουζίνα είναι εξοπλισμένη με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας, κάνοντας το μαγείρεμα απόλαυση.

Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο για χαλάρωση και ξεκούραση. Το μπάνιο είναι άρτια εξοπλισμένο και υπάρχει επίσης ένα wc επισκεπτών.

Ξύλινα δάπεδα υπάρχουν σε όλους τους χώρους, προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας. Το ρετιρέ είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαιου. Διατίθεται και ηλιακός θερμοσίφωνας για ενεργειακή απόδοση.

Για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία, το ρετιρέ διαθέτει τρεις μονάδες κλιματισμού της Toyotomi. Τα διπλά τζάμια παρέχουν έξτρα μόνωση και μείωση του θορύβου. Υπάρχουν και σίτες. Τα ηλεκτρικά ρολά είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που προσθέτει ασφάλεια και άνεση στο ρετιρέ.

Επιπλέον, υπάρχει υπόγεια θέση στάθμευσης, παρέχοντας στους κατοίκους μια ασφαλή και βολική δυνατότητα στάθμευσης. Ακόμη, περιλαμβάνεται αποθήκη 13τμ, που προσφέρει επιπλέον χώρο για αποθήκευση αντικειμένων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
545375
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή