Τεσσάρι νέο, ισόγειο, Λιτσάρδα, Βάμος

Βάμος
  • € 1.700/μήνα
  • 5
  • 200
  • 3+
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό σπίτι, σε έναν ήρεμο σημείο ομορφιάς και γαλήνης. Αυτή η εκπληκτική βίλα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση στην τιμή των 1700 ευρώ ανά μήνα, προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό μοντέρνας κομψότητας και φυσικής ομορφιάς.

Ισόγειο Πολυτέλεια:
Καθώς εισέρχεστε, σας υποδέχεται ένας ενιαίος χωρος, κουζίνα με το ευρύχωρο καθιστικό. Η μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι ένα όνειρο για τους λάτρεις , έτοιμη να φιλοξενήσει τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Σε αυτό το επίπεδο, θα βρείτε επίσης ένα μπάνιο για τους επισκέπτες και όχι ένα, αλλά δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε ένα από αυτά τα υπνοδωμάτια σάς προσφέρει πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι στο πίσω μέρος της βιλας, προσφέροντας έναν ήρεμο προορισμό ανάμεσα στη φύση.

Ορόφος Πρώτου Ορόφου:
Στον πρώτο όροφο, ανακαλύπτετε τον επίτευγμα της άνεσης και του πολυτελούς. Ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπαλκόνι, που έχει θέα τον όμορφο κήπο. Αυτό το δωμάτιο συνοδεύεται από τρία ενσωματωμένα ντουλάπια και ένα πολυτελές μπάνιο με ντους.

Ένα άλλο υπνοδωμάτιο με δικο του μπάνιο σε αυτό το επίπεδο προσφέρει επίσης μια ντουλάπα με δύο πόρτες. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί σε μια υπέροχη σοφίτα, ιδανικό για τη φιλοξενία επισκεπτών ή τη δημιουργία του δικού σας προσωπικού καταφυγίου - γραφείου. Η σοφίτα προσφέρει πρόσβαση σε ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι στην ταράτσα της βίλας , όπου μπορείτε να απολαύσετε την εκθαμβωτική πανοραμική θέα που περιβάλλει αυτήν την υπέροχη ιδιοκτησία.

Χώρος, Άνεση και Περισσότερα:
Αυτό το εξοχικό σπίτι δεν είναι απλώς ένα μέρος για να ζείτε. Με συνολική έκταση 200 τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει υπόγειο και δωμάτιο αντλίας θερμότητας. Η ιδιοκτησία μοιράζεται το οικοπεδο των 4000 τετραγωνικών μέτρων με άλλο ένα εξοχικό σπίτι, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά σας.

Ο πολύ προσεγμένος ιδιωτικός κήπος είναι μια επέκταση του χώρου σας, ιδανικός για χαλάρωση, ψυχαγωγία ή απλά για την απόλαυση της ομορφιάς της φύσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια ξενάγηση σε αυτήν την εξαιρετική βίλα, όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για την άνεσή και την απόλαυσή σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-151986 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.700/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή