Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚέρκυραΚέρκυρα
  • € 158.000
  • 2.767
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Επικλινές οικόπεδο συνολικής έκτασης 2767τμ στην Αγνίτσινη Σινιών, στην Ανατολική πλευρά του νησιού, 30χμ από την πόλη της Κέρκυρας.
Έχει οικοδομική άδεια σε ισχύ, η δόμησή του είναι 186τμ συν υπόγεια (υπόσκαφο λόγω της κλίσης του εδάφους) και έχει ανεμπόδιστη και πανοραμική θέα που εκτείνεται από τον κόλπο στην θαλάσσια περιοχής της Κερασιάς μέχρι και τις αλβανικές ακτές.
Βρίσκεται σε μια περιοχή που τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ τουριστικά με την κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και πολυτελών κατοικιών (βίλες) και υπάρχει γενικότερα υψηλή ζήτηση για αγορά ακινήτω, τόσο οικιστικών όσο και αγροτεμαχίων με δυνατότητας δόμησης.
Οι κοντινότερες παραλίες (4-5χμ) είναι αυτές στην περιοχή Καλάμι, Κερασιά και Άγιος Στέφανος Κασσωπαίων, ενώ το αεροδρόμιο και το λιμάνι απέχουν περίπου 30χμ.
Το συγκεκριμένο οικόπεδο προσφέρει στον νέο ιδιοκτήτη την προοπτική ανέγερσης μιας πολυτελούς βίλας με εξαιρετικές προοπτικές εκμετάλλευσης για βραχυχρόνια μίσθωση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
545584 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.767 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 158.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή