Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Αίγιο

Αίγιο
  • € 160.000
  • 3
  • 111
  • 2
  • 1
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2023
Περιγραφή
Στο κέντρο του Αιγίου σε σύγχρονη πολυκατοικία του 2011 προτείνουμε διαμέρισμα προς πώληση, όροφος: 1ος. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 111 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 Υ/Δ και1 Masterbedroom, 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα openplan, 1 σαλόνι με τραπεζαρία και τζάκι. Έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: νεόδμητο, χρήζει αποπεράτωση σε βαθμό 15%. Η κατασκευή είναι ενεργειακά αναβαθμισμένη.

Βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Πλατεία, Εκκλησία, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης. Ανοιχτωσιά με ευρύχωρα μπαλκόνια, και θέα: καλή, πανοραμική και Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Ησυχη γειτονιά.

Τιμή: €160.000. KW West, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610222333, email: kwwest@kwgreece.gr, website: https://www.kwwest.gr


Η Keller Williams West είναι γραφείο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στην περιοχή της Αχαΐας, με έδρα στην Πάτρα, που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία Real Estate στον κόσμο, Keller Williams Realty Inc. και αποτελεί μέλος του δικτύου της στην Ελλάδα.
✔ 200.000 συνεργάτες σε 55 χώρες
✔ 18 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας
✔ #1 στην εξυπηρέτηση πελατών, Newsweek Magazine (2021)
✔ #1 Εκπαιδευτικός οργανισμός παγκοσμίως, Training Magazine (2015)
✔ #1 Εταιρεία Real Estate Τεχνολογικής Καινοτομίας, Inman (2021)
✔ #1 Εταιρική Κουλτούρα, Indeed.com
Η επιτυχία μας στηρίζεται στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση μέσω της κατανόησης των πραγματικών αναγκών των πελατών μας, τον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εργασίας μας, τη χρήση των πιο σύγχρονων εργαλείων τεχνολογίας και μάρκετινγκ και την δια βίου μάθηση και ενημέρωση των συνεργατών μας. Διαθέτουμε οργανωμένο σύστημα εκτίμησης αξίας, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης του ακινήτου σας. Το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
544356
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
111 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή