Μονοκατοικία βίλα Μαυροκορδάτου Αλεξάνδρου 15, 341 31, Χαλκίδα, Δροσιά, Ανθηδώνος

ΑνθηδώνοςΜαυροκορδάτου Αλεξάνδρου 15, 341 31, Χαλκίδα
  • € 680.000
  • 5+
  • 312
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 59-3664 - Χαλκίδα Κέντρο Κάνηθος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 312 τ.μ. σε οικόπεδο 230 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1998 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2018. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 100 τ.μ. - Τιμή: 680.000 € Κομψή και εντυπωσιακή μονοκατοικία 312 τ. μ., μοναδικής αρχιτεκτονικής, στην ηπειρωτική ακτή της Χαλκίδας, με θέα τον πορθμό του Ευρίπου, σε απόσταση 40 λεπτών από την Αθήνα και μιας ώρας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Βρίσκεται σε όμορφη περιοχή μόλις 100 μέτρα από την κοντινότερη παραλία και ανακαινίστηκε τον Αύγουστο του 2018.
Η μονοκατοικία περιλαμβάνει τρεις ορόφους, ο καθένας εκ των οποίων αποτελείται από δύο επίπεδα, που συνδέονται με σκάλες από λευκό μάρμαρο ή και με εσωτερικό ασανσέρ έξι (6) στάσεων. Περιβάλλεται από όμορφο κήπο καθώς και μεγάλες βεράντες ή μπαλκόνια, όπου μπορεί κανείς να χαλαρώσει ή να γευματίσει ατενίζοντας τη θάλασσα, τις απέναντι ακτές και τις κορυφογραμμές της Εύβοιας.
Σύγχρονη αλλά και διαχρονική σχεδίαση, άνετοι χώροι και ζεστή ατμόσφαιρα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της κατοικίας.
Η είσοδος βρίσκεται στο επίπεδο του υπερυψωμένου ισογείου και περιλαμβάνει άνετο χώρο υποδοχής και μια εντυπωσιακή κουζίνα γερμανικής κατασκευής, διακοσμημένη με Ιταλικά πλακάκια και αξεσουάρ του Designer Piero Fornasetti. Αποτελείται , επίσης , από δύο υπνοδωμάτια με δρύινα πατώματα, 2 μπάνια και όμορφες βεράντες που βλέπουν στον περιποιημένο κήπο και τη θάλασσα.
Το ημιυπόγειο διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό με open plan κουζίνα σε στυλ country, ένα δωμάτιο με χρήση γραφείου και ένα μπάνιο -ιδανικά για βοηθητικό προσωπικό- μια μεγάλη αποθήκη- laundry room, ένα γκαράζ και μια μικρή αυλή με λεβητοστάσιο στην πίσω πλευρά.
Ο τρίτος και τελευταίος όροφος αποτελείται από ένα όμορφο καθιστικό με μοντέρνο τζάκι, χώρο τραπεζαρίας καθώς και ένα ακόμη υπερυψωμένο χώρο καθιστικού να συνοδεύει το master bedroom. Το εντυπωσιακό κυρίως υπνοδωμάτιο χαρακτηρίζεται από το ζωγραφιστό, από αγιογράφο, επικλινές ταβάνι του και ένα υπέροχο μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Περιλαμβάνει συνεχόμενο μπάνιο και γκαρνταρόμπα.
Η κατοικία διαθέτει θέρμανση με καλοριφέρ, Air condition, ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής λειτουργίας με μπόιλερ, εξωτερική ντουζιέρα, ενισχυμένα κουφώματα αλουμινίου Doral με διπλά τζάμια και συναγερμό.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ καθώς και ένας υπέροχος πλακόστρωτος πεζόδρομος, δίπλα στη θάλασσα, μήκους 3 χιλιομέτρων, ιδανικός για περπάτημα και τζόγκινγκ. Κατά μήκος του συναντούμε εξαιρετικά καφέ, ταβέρνες και εστιατόρια με τα φημισμένα θαλασσινά της Χαλκίδας και όχι μόνο. Σε απόσταση 10 ‘ υπάρχουν όμορφες εκτεταμένες παραλίες με σπορ και beach bar και δύο παραλίες με αμμουδιά στις οποίες πάει κανείς με τα πόδια από το σπίτι σε 2΄.
Η κοντινή απόσταση από πανέμορφες παραλίες, η πρόσβαση στις φυσικές ομορφιές της Εύβοιας καθώς και η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Αθήνα και το Διεθνές αεροδρόμιο, καθιστούν την κατοικία αυτή ένα μοναδικό συνδυασμό μόνιμης και εξοχικής διαμονής, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
59-3664 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
312 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή