Duplex 113 τμ, Νέα Φιλαδέλφεια, Καλλιθέα Θεσσαλονίκης

Καλλιθέα Θεσσαλονίκης
  • € 110.000
  • 4
  • 113
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Εάν αναζητάτε την ελευθερία, αν τα όριά σας είναι μόνο ο ουρανός και ο ορίζοντας, αν η επιστροφή στο σπίτι θέλετε να σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάζετε πιο κοντά στην φύση, τότε αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το νέο απόκτημά σας! Στην ομορφότερη τοποθεσία της Ν. Φιλαδέλφειας του Δήμου Ωραιοκάστρου, η άνετη και με σωστή διαρρύθμιση αυτή μεζονέτα, βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία του οικισμού, σε ένα συγκρότημα κατοικιών πολυτελούς κατασκευής, σε ένα άριστο επικλινές οικόπεδο έκτασης 1000 τμ, με μοναδική θέα προς την καταπράσινη κοιλάδα του Γαλλικού ποταμού και τους απεναντι χαμηλούς ορεινούς όγκους. Έχοντας πλήρη υποδομή υποστήριξης των καθημερινών απαιτήσεων λειτουργίας καθώς και κοντινή απόσταση από τον ανακαινισμένο παραδοσιακό σιδηροδρομικό σταθμό και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του χωριού, έχει κατασκευαστεί με μεράκι και επιστημονική αρτιότητα, και είναι ιδανική για να καλύψει τις ανάγκες σας. Διαθέτει κεραμοσκεπή και ξύλινα σκέπαστρα με βεράντες. Εκτείνεται σε δύο επίπεδα (ισόγειο και πρώτος όροφος) και έχει 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και wc. Διαθέτει ακόμη ατομικό κήπο, μεγάλη βεράντα και κλειστή θέση στάθμευσης. Το τζάκι, η θωρακισμένη πόρτα, η άριστη μόνωση, τα πενταθάλαμα κουφώματα και η ατομική θέρμανση πετρελαίου, χαρακτηρίζουν την ενεργειακή της απόδοση. Μπορεί να γίνει η δική σας ιδανική κατοικία.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Ο οικισμός της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται περίπου 12 χλμ έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Σήμερα μαζί με την Πεντάλοφο, τη Νεοχωρούδα και άλλους οικισμούς του παλιού Δήμου Καλλιθέας ο οικισμός της Νέας Φιλαδέλφειας ανήκει στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός της περιοχής αυξάνεται ραγδαία καθώς τα βασικά χαρακτηριστικά της την καθιστούν ολοένα και περισσότερο ελκυστική.

Αρχικά, διαθέτει πλούσια φυσική ομορφιά, κατοίκους γεμάτους ενέργεια που αγαπούν τον τόπο, καθαρό περιβάλλον, μεγάλους και άνετους δρόμους αλλά και δημοτικό σχολείο - νηπιαγωγείο, κέντρο ξένων γλωσσών, αγροτικό ιατρείο και πολιτιστικό κέντρο. Στο χώρο πίσω από το άλσος της περιοχής έχουν ανακαλυφθεί αρχαία ευρήματα τα οποία εκτίθενται στο αρχαιολογικό μουσείο, ενώ στην κοντινή Πικρολίμνη λειτουργούν τα φημισμένα ιαματικά λασπόλουτρα και ξενοδοχειακή μονάδα.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και το Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή μπορεί αληθινά να προσφέρει σ’ εκείνους που την επιζητούν, την ξέγνοιαστη ζωή κοντά στη φύση και μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SMCH - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή