Duplex 172 τμ, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 1.250.000
  • 4
  • 172
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα σε μία πολύ όμορφη και ήσυχη περιοχή της Κάτω Βούλας, σε ένα νεόδμητο κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών, αναπτύσσεται η μεζονέτα ισογείου συνολικής επιφανείας 172τ.μ..

Η μεζονέτα αποτελείται από το ισόγειο 76 τ.μ. που περιλαμβάνει ανεξάρτητη κουζίνα, 1 WC, καθιστικό και τραπεζαρία. Προσφέρει ακάλυπτο χώρο με πισίνα και κήπο 153 τ.μ. για αποκλειστική χρήση. Με εσωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στο πρώτο επίπεδο 61 τ.μ. που αποτελείται από ένα master υπμοδωμάτιο, και δύο υπνοδωμάτια με κοινό μπάνιο με θέα στο κάτω επίπεδο και στον εξωτερικό χώρο της πισίνας. Επίσης, με τη χρήση της εσωτερικής σκάλας κατεβαίνουμε από το ισόγειο στο ημιυπόγειο, σε αυτόνομο χώρο 35 τ.μ. που μπορεί να διαμορφωθεί σαν ένα ανεξάρτητο studio. Eνα smart house που διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ, αντλία θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση, κεντρικό A/C, φωτοβολταϊκά για κατανάλωση στους κοινόχρηστους χώρους, και πλήρη ιδιωτικότητα.

Βρίσκεται πλησίον καταστημάτων και δημοσίου νοσοκομείου, σε πολύ μικρή απόσταση από το παραλιακό μέτωπο για όμορφες στιγμές χαλάρωσης και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.
Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.
Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02THSQ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
172 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή