Πολυκατοικία - Κτίριο προς Ενοικίαση

ΠεριστέριΕπαμεινώνδα, 4, Περιστέρι Ελλάδα, 12134
  • € 1.600/μήνα
  • 220
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2024
Περιγραφή
H Hadleys Real Estate παρουσιάζει σε αποκλειστική ανάθεση με τον ιδιοκτήτη, ένα εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα προς ενοικίαση στο Περιστέρι, Αθήνα, επί της οδού Επαμεινώνδα, ακριβώς 20 μέτρα από τον σταθμό μετρό της Ανθούπολης.
Το ακίνητο είναι μέρος ενός 4όροφου κτιρίου, σύγχρονης κατασκευής, με δικό του χώρο στάθμευσης 1 θέσης αυτοκινήτου, και ευρύχωρο ανελκυστήρα 8 ατόμων.

Με συνολική επιφάνεια 220 τετραγωνικών μέτρων, το μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας συγκεκριμένο ακίνητο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός master με ιδιωτικό μπάνιο, αναδεικνύοντας ηρεμία και κομψότητα.

Ο χώρος της ανοικτής κουζίνας, της τραπεζαρίας και του σαλονιού αποτελεί μια σύγχρονων προδιαγραφών πρόταση, με άψογη διαρρύθμιση και άφθονο φυσικό φως. Το ακίνητο διαθέτει χώρο τζακούζι για χαλάρωση και 4 μπάνια.

Επίσης το μπαλκόνι των 60 τετραγωνικών μέτρων, με ανατολικό προσανατολισμό προσφέρει ηλιόλουστες μέρες και χώρο για ώρες χαλάρωσης. Το διαμέρισμα διαθέτει το δικό του αποθηκευτικό χώρο 40τμ και την δική του αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.

Συνοψίζοντας, αυτό το οροφοδιαμέρισμα προσφέρει εξαιρετική τοποθεσία, πολυτελή χαρακτηριστικά υλικών κατασκευής άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια, μεγάλους, λειτουργικούς χώρους, εξασφαλίζοντας μια δυναμική ποιότητα ζωής.

Προτείνεται ως αυτόνομη κατοικία, αλλά και ως επαγγελματικός χώρος γραφείων, αίθουσας events, επιχειρήσεων ευεξίας, γυμναστηρίων, ακριβώς στην καρδιά του μεγαλύτερου Δήμου της Αττικής.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-5482363
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
220 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή