Μονοκατοικία βίλα, νέα, 450 τμ, Ασύρματος Αλίανθου, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 8-858 - Βάρη- Βάρκιζα Ασύρματος Αλίανθου ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 7 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 45 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από πόλη 20100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 25800 μέτρα απόσταση από μετρό 10600 μέτρα - Τιμή: 2.000.000 € Νεόδμητη μονοκατοικία 450 τμ, τριών επιπέδων, σε οικόπεδο 750 μέτρων. Βρίσκεται σε απόσταση 800 μέτρων από την παραλία της Βάρκιζας. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια Master, κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι με θέα τον κήπο και την πισίνα. Επίσης, διαθέτει ανελκυστήρα. Στο ημιυπόγειο υπάρχει διαμέρισμα με δική του είσοδο και βεράντα, σαλόνι, κουζίνα και 2 Master υπνοδωμάτια. Επίσης, διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης υπόγειες με πολύ άνετη πρόσβαση. Υπάρχει extra διαθέσιμος χώρος στο υπόγειο 45 τμ για την δημιουργία γυμναστηρίου/playroom/spa-εσωτερικής σάουνας ή ακόμα ενός υπνοδωματίου, κατ επιθυμίαν του αγοραστή.

Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από φανταστική βεράντα με Deck Iroko, θερμαινόμενη πισίνα και τζακούζι, κηπο με γκαζον και δέντρα που θα προσφέρουν πλήρη ιδιωτικότητα. Η θέρμανση είναι με αντλία θερμότητας, ενεργειακό τζάκι υψηλών επιδόσεων και κλιματιστικά κρυφά καναλατα. Η πισίνα θερμαίνεται επίσης με την αντλία θερμότητας.Η μηχανολογική μελέτη θέρμανσης και ψύξης έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απόλυτη αυτονομία σε κάθε πηγή, έτσι ώστε να μπορεί να θερμανθεί το σπίτι είτε με την αντλία είτε με κλιματιστικά είτε με το ενεργειακό τζάκι.

Η Smart Home εγκατάσταση δίνει τη δυνατότητα προσθήκης σε οτιδήποτε θέλει ο πελάτης ανά πάσα στιγμή χάρη στο κρυφό κανάλι επικοινωνίας όλης της εγκατάστασης και φυσικά το control room. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι εξαιρετικά, όπως τα δάπεδα από δρύ σε όλο το ισόγειο, στον πρώτο όροφο καθώς και στις σκάλες. Η κουζίνα διαθέτει πολύ μοντέρνες γραμμές με corian πάγκους, κουφώματα αλουμινίου ενεργειακά με κρυφά ρολά βαρέου τύπου, όμορφη και λειτουργική σχεδίαση στον φωτισμό κάθε σημείου από το σαλόνι έως το γκαράζ και φυσικά ο εξωτερικός φωτισμός είναι αυτός που θα συναρπάζει κάθε επισκέπτη.

Η βίλα μόλις αποπερατώθηκε και δεν έχει κατοικηθεί.

Μπορεί να δοθεί επίσης με πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση με επιπλέον κόστος.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
8-858
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή