Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΔύστοςΔύστος
  • € 39.000
  • 458
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ από το γραφείο μας και σε εξαιρετικά εμπορική τιμή, υπέροχο οικόπεδο σε μια προνομιακή θέση των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας. Πρόκειται για οικόπεδο 458τμ, με θέα θάλασσα, πολύ κοντά στο λιμάνι (500μέτρα) και την παραλία του Κακολίμανου.
Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου, άρτιο, οικοδομήσιμο, περιφραγμένο, πρόσβαση από άσφαλτο, έχει πρόσοψη 20μ., βάθος 24μ., συντελεστή δόμησης 0,4 και συντελεστή κάλυψης 0,6. Σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε έως 185τμ., με μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης 7,5μ. και δυνατότητα παροχής ρεύματος και νερού.
Ακριβώς δίπλα, πωλείται και άλλο ένα οικόπεδο με τα ιδιά χαρακτηριστικά, που τα καθιστά ιδανική περίπτωση για τουριστική επένδυση, ή ανάπτυξη της εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας σας.
Άγιοι Απόστολοι Εύβοιας: Το ψαροχώρι με τις τιρκουάζ παραλίες ένα ψαροχώρι που είναι χτισμένο σε ένα κόλπο που σχηματίζουν οι ανατολικές ακτές της Εύβοιας στο Αιγαίο και έχει θέα στο πέλαγος αλλά και στο βραχονήσι Γκαμήλα που βρίσκεται απέναντι του. Λόγω του νότιου προσανατολισμού του ο κόλπος δεν έχει κύματα και είναι ιδανικός για κολύμβηση.
Η περιοχή έχει μεγάλη δυναμική τουριστικής ανάπτυξης. Αυτή την στιγμή σε απόσταση 3 χλμ ανεγείρετε στη θέση “Χερόμυλος” ξενοδοχείο κλασσικού τύπου 5 αστέρων, δυναμικότητας 190 κλινών, με δωμάτια τύπου bungalows, πισίνες, κεντρικό εστιατόριο και bar, κεντρική πισίνα, κτίριο reception, Spa, συνεδριακούς χώρους, κτίριο εστιατορίου με πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σε γήπεδο 54,2 στρεμμάτων.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση δανείου σας με τους καλύτερους όρους, χωρίς καμία επιβάρυνση. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/544764
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
544764 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
458 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 39.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή