Τριάρι τρίτος όροφος, Άνω Παπάγου, Παπάγου

Παπάγου
  • € 400.000
  • 4
  • 138
  • 2
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πρόκειται για εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα τρίτου ορόφου με επιφάνεια εκατόν τριάντα οκτώ τετραγωνικά μέτρα, που βρίσκεται σε μία από τις πλέον ήσυχες περιοχής του Παπάγου.
Αποτελείται από χωλ, ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, προσόψεως, ενώ η οικοδομή είναι πανταχόθεν ελεύθερη. Περιβάλλεται περιμετρικά από μπαλκόνια με επιφάνεια περίπου τριάντα πέντε τετραγωνικά μέτρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό της προσόψεως έχει μήκος δώδεκα και πλάτος δύο κόμμα τρία μέτρα. Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει μία θέση στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη υπογείου δέκα τετραγωνικών μέτρων.
Επίσης διαθέτει ξύλινα πατώματα εξαιρετικής ποιότητας, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρική εγκατάσταση για τριφασικό ρεύμα θέρμανση φυσικού αερίου και καινούριες τέντες περιμετρικά.
Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω της κατασκευής του σκελετού του διαμερίσματος αλλά και της ύπαρξης αναμονών ύδρευσης και αποχέτευσης σε τρία διαφορετικά σημεία του διαμερίσματος, είναι εξαιρετικά εύκολο να πραγματοποιηθούν αλλαγές στη διαρρύθμιση σε περίπτωση ανακαίνισης.
Τέλος, το διαμέρισμα από την πλευρά της πρόσοψης έχει νοτιοανατολικό προσανατολισμό και θέα στο βουνό στο πιο πράσινο κομμάτι του Υμηττού, ενώ από την βορειοδυτική πλευρά του έχει πολύ ευχάριστη θέα στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης, από το Ολυμπιακό στάδιο μέχρι το λιμάνι του Πειραιά.
Ένα ακόμα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς αγορά.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-193 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
138 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 400.000
κοινόχρηστα
€ 40/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή