Μονοκατοικία βίλα 196 τμ, Μαλεσίνα, Μαλεσίνα

Μαλεσίνα
  • € 800.000
  • 5+
  • 196
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελής βίλα συνολικής επιφάνειας 196 τμ, σε οικόπεδο 1.050τμ, η οποία κατασκευάστηκε το 2011 με σκοπό να φιλοξενήσει τους ιδιοκτήτες δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εσωτερική διακόσμηση. Πρόκειται για ένα κομψό ακίνητο στο οποίο οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τις ανέσεις μίας βίλας. Όλα τα έπιπλα έχουν επιλεχθεί από διακοσμητές προκειμένου να ανταποκρίνονται στο γούστο και τον χαρακτήρα των ιδιοκτητών. Μία πολυτελής βίλα για εκείνους που επιθυμούν την ηρεμία. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ψάρεμα και κολύμπι καθώς απέχει 200 μέτρα από παραλία. Το τοπίο χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία με θέα θάλασσα και βουνό ενώ υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε μέρη με υψηλό πολιτισμικό ενδιαφέρον όπως Δελφοί, Μετέωρα και πολλά μουσεία στην πόλη των Αθηνών, φτάνοντας στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα σε 90 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το ισόγειο 126τμ. αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με όλες τις ανέσεις. Στο ίδιο επίπεδο ένας μικρός διάδρομος οδηγεί στο μπάνιο με τζακούζι και σε υπνοδωμάτιο με δική του ανεξάρτητη είσοδο, εκτός από την πρόσβαση από την κύρια είσοδο του σπιτιού. Στην άλλη πλευρά του ισογείου υπάρχει πρόσβαση στον ημιώροφο που διαθέτει μπάνιο, καθιστικό και μία ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο του ημιώροφου όπου υπάρχει υπνοδωμάτιο με όμορφη θέα στην πισίνα και τη θάλασσα. Ο ημιώροφος ο οποίος έχει ανεξάρτητη είσοδο, αποτελείται από δύο επίπεδα.
Ο επάνω όροφος της βίλας 80τμ συνδέεται με μία πέτρινη σκάλα οδηγώντας σε 2 υπνοδωμάτια με 2 μπάνια και με ξεχωριστές βεράντες με θέα ανατολικά τον κόλπο του χωριού του Θεολόγου και δυτικά το Αιγαίο Πέλαγος.
Η βίλα συνολικά διαθέτει 5 κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια, ενώ όλοι οι χώροι έχουν θέα την θάλασσα.
Εξωτερικά η κατοικία περιβάλλεται από κήπο, πισίνα με υπερχείλιση 60τμ με τζακούζι. Επιπλέον διαθέτει μπάρμπεκιου, ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι για 8-12 άτομα, χώρο στάθμευσης με ασανσέρ.
Άμεσα διαθέσιμη προς πώληση στις 800.000€.
Επικοινωνήστε μαζί μας και επισκεφθείτε αποκλειστικά ακίνητα του γραφείου μας, προσεκτικά επιλεγμένα από εμάς ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.
Κυριακάκης Κτηματομεσιτικό 6977231135
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1627647 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
196 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 800.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή