Ρετιρέ νέο, 140 τμ, Βάρκιζα, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - Βάρκιζα
  • € 1.050.000
  • 5
  • 140
  • 3
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2024
Περιγραφή
Πολυτελές ρετιρέ duplex με μεγάλες βεράντες και θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται στην Βάρκιζα σε κοντινή απόσταση από την Παραλία σε μοντέρνο νεόδμητο κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών ενεργειακής κλάσης Α++. Το κτίριο θα παραδοθεί τον Ιανουάριο του 2014.
Το διαμέρισμα είναι 140τμ και διαθέτει συνολικά 84τμ εξωτερικούς χώρους. Βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο του κτιρίου. Το πρώτο επίπεδο είναι 110τμ και αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, ανοιχτή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Ο χώρος του καθιστικού βγαίνει σε μεγάλη βεράντα. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 5ο όροφο που είναι 56τμ και διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο και καθιστικό που οδηγεί στο roof garden με θέα θάλασσα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν, δρύινα δάπεδα, ενδοδαπέδια θέρμανση και αυτονομία με αντλίες θερμότητας, κλιματισμό VRV, πόρτες ασφαλείας, συναγερμό, 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο, φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, κλπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
S1167
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.050.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή